IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lotte
post Nov 30 2008, 08:06 PM
Post #691

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

In weekend am fost acasa la ai mei, in Galati.Si am convins 4 bucati oameni, ca trebuie sa mearga sa voteze.
Bineinteles, am votat si eu.
Mai e timp, pana la ora 21, cred.

Pup.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Nov 30 2008, 08:18 PM
Post #692

Musafir

La multi ani, fetele!!!!

Cat despre vot de acord cu Sylvia.
1. Unii au murit ca sa avem noi acest drept.
2. Nu votezi - nu ai absolut nici un drept sa comentezi, sa te plangi de situatia care este sau sa ai pretentii de la cei care ne conduc. Pentru ca atunci cand ai fost intrebat ai spus ca nu te intereseaza.
3. Prin ce contribui la "cresterea nivelului de trai" refuzand sa votezi? Un vot neexercitat este un vot mai usor de falsificat.

+Quote Post
Roxana_
post Nov 30 2008, 08:44 PM
Post #693

Musafir

Asa e, tinerii nu prea au fost la vot. La noi la sectie, era o batranica care cazuse la iesire si-si dizlocase umarul. Mi-a fost mila de ea.
Am raspuns si la cateva intrebari pentru un sondaj facut de cei de la Realitatea tv.

Pesca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am reusit sa fac ceva curatenie in camera Sarei. Maine episodul 2. Abia astept sa vad camera aia libera.
Pink, felicitari!

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 30 2008, 08:54 PM
Post #694

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Acu' sa intreb si eu: Prin ce contribui la cresterea nivelului de trai daca te duci sa votezi the same answer cu nimic. Ce s-a schimbat din 90 pana acum nu e prea sesizabil la nivelul nivelului de trai. So votezi cand ai pe cine vota daca n-ai pe cine -"Neicusorule eu cu cine votez?" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vorba lui Caragiale.

Maine dimineata rapid si eu mai dau runda finala la spalat aragazul si o sa ma apuc sa fac prajituri nu maine ca maine al meu sot vrea sa ne tulim la Curtea de Arges, eu nu-s chiar asa entuziasmata da' vom merge probabil.

This post has been edited by Master of Norules: Nov 30 2008, 09:01 PM

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 30 2008, 09:02 PM
Post #695

Incurabil

Member No.: 868

Au iesit sondajele. E bine asa, Master, cu PSD-ul cu 35 % ? Cum ti se pare Geoana ca prim ministru ?

+Quote Post
Diana.
post Nov 30 2008, 09:35 PM
Post #696

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie mi se pare ca pe zi ce trece Geoana seamana din ce in ce mai mult cu Iliescu, fizionomic vorbind. Plus gesturile si fluturatul din miini.
Eu am rezerve vis-a-vis de PSD, dat fiind baronii locali, capusele umflate pe bani publici din gurvernarile anterioare PSD.
Si nu va fi Geoana premier. Nu stiu de ce am impresia asta.

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 30 2008, 09:45 PM
Post #697

Incurabil

Umbla vorba-n targ ca posibilele variante de premier sunt: Blaga, desi-mi displace personajul sau varianta tehnocrata M. R. Ungureanu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Nov 30 2008, 10:31 PM
Post #698

Musafir

Master, un singur vot nu face nimic. Dar daca toti fac asa... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Uite, tocmai ti-a spus Sylvia ce a iesit.
Asa cum a spus si 3A, inteleg si lehamitea pe care o simti, been there done that! Oricum, de la vot n-am lipsit niciodata. Iar cand mi s-a luat de tot, poate ca am procedat las, si am taiat-o din tara, dar vorba fetelor, n-am stat sa-mi cada ceva din cer si apoi sa-i injur si invinovatesc pe parlamentari pentru ce nu merge. Si aici, desi nu cunosc pe niciunul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (stiu ca ar trebui sa ma informez ceva mai bine, macar in campania electorala), de cand am dreptul sa merg la vot, ma duc la toate. Si sunt nene, aproape in fiecare an alegeri aici, ca toate sunt separate. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Nov 30 2008, 10:31 PM

+Quote Post
Lexie
post Nov 30 2008, 11:23 PM
Post #699

Musafir

Buna seara si multumesc inca o data de urari, sunteti niste dragute! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Parerea mea despre vot este ca PD-L-ul se va alia cu PNL pentru a avea 51% din voturi si pentru a detrona PSD, care din pacate pare a fi pe primul loc in momentul de fata. Se vede clar ca tinerii nu au fost la vot pentru ca sincer nu cred ca acestia ar fi votat PSD... daca ar fi avut macar putin interes pentru ce ar inseamna pesede (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 30 2008, 11:38 PM
Post #700

Incurabil

Lexie, vreau demult sa-ti spun ca m-a impresionat articolul tau dedicat bunicii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Cat despre alegeri, din pacate, somnul....natiunii naste monstri.
Copchii astia de pana-n 25-30 ani care nu s-au dus la vot nu stiu ce-nseamna sa-ti faci temele seara de seara la lumina lumanarii, pen' ca , curentul se intrerupea cu regularitate de ceasornic, sa ne umileasca o data in plus sa ne trimita ei la culcare la ora la care voiau ei. Astea sunt amintirile, vii inca in mine, a serilor din toamna-iarna lui '89. Aceiasi comunisti, spoiti acum cameleonic, ingroasa in mare parte randurile ....stiti voi cui.

+Quote Post

150 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:20 AM