![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia, multumesc mult! Nu stiu cat de frumos este scris, sigur se putea mai bine, dar este scris din suflet pentru bunicuta mea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Noapte buna si la multi ani, romancelor/romanilor! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca, Roxi, 3A, girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va multumesc de urari si vi le intorc
apropo de cei care au murit la revolutie, mi-aduc aminte de zilele lui decembrie 1989, eram intr-a 12-a, frate-meu era la vanatori de munte la Brad in judetul Deva si pe 16 decembrie au fost anuntati ca sint in razboi cu Ungaria !! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Imi spunea ca unii baieti (18 ani da?) incepusera sa planga si el se gandea trist ca o sa i se termine viata la 18 ani. Nu pot sa va descriu in cuvinte ce groza am trait noi zilele acelea si cat am mai plans. Apoi cu urechile pe Europa libera apoi manifestarile din bucuresti si fuga ceausestilor. Eram cu prietena mea in fata televizorului si priveam cu ochii cat cepele apoi mi-aduc aminte de aparitia lui Mircea Dinescu cu 'victorie!!! dictatura a cazut!' apoi noi 2 am tasnit din casa sa fugim in centru. In drum strigam 'jos Ceausescu' si o femeie ne-a spus speriata 'nu mai strigati ca i-au luat militia cu duba pe unii adineaori' ...parca avea cu cine vorbi. Imaginati-va in seara de 22 Decembrie, la polul frigului din Romania, lumea in maneca scurta pe strada. N-am trait asa ceva niciodata. Am prins de cateva ori geruri de -40 insa temperaturile de primavara tarzie in zilele acelea au avut absolut magic. Frate-meu a fost dus cu plutonul la Deva unde s-a tras, iar maiorul si-a indemnat soldatii cu 'du-te tu inainte ca daca te inpusca il aranjez eu!' . Verii mei dragi si ei erau in aramta unul soldat TR-ist altul la scoala de ofiteri si au trait si ei niste zile pe care nu le vor uita vreodata, sotul meu povestea ca impreuna cu alti 15 baieti au 'imprumutat' o duba de la Agricola si-au plecat in Bucuresti sa ajute unde e nevoie ... in fine. Din pacate visele noastre despre viitorul Romaniei din zilele acelea sint departe de ce-a iesit insa pe undeva anii aceia de lipsuri justificau o vreme goana dupa ciolan, pt ca lacomia compune, din pacate, caracterul nostru. Acum insa dupa aproape 20 de ani e totusi trist ca se invart la putere aceleasi figuri iar cele noi, cu ceva intentii bune se transforma mai devreme sau mai tarziu in colegii lor veterani. v-am ametit. s-aveti o zi frumoasa Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Romānie, Ţara mea de glorii, ţara mea de dor, ........ La trecutu-ţi mare, mare viitor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mi-s tot cu Stolo.
Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Romānie, Tara mea saraca, tara mea pustie Cu politicieni perzifi si mincinosi Unde legea astazi e numai hotie Si mai marii tarii, grasi si mai burtosi... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
seara buna fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E trist...si eu am plecat din tara, dar nu consider ca a fost lasitate ci mai mult un protest... Asa cum spune Cleo si eu am fost generatia in care aveam colegi de liceu si prieteni in armata, eu eram in primul an de faculta (chiuleam si dadeam fuga in piata universitatii in '90) Adevarul e ca atat am visat si sperat ca o sa fie altfel decat este acum...Si iesit pe strada in zilele alea, era asa o atmosfera de ti se facea pielea gaina... Pe cat de mare a fost atunci entuziasmul si bucuria pe atat de mare a aparut si dezamagirea... Sper ca intr-o buna zi sa se schimbe lucrurile, ca speranta moare ultima! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna diineata!
La multi ani fetelor ce si-au serbat ziua onomastica ieri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Am fost ieri in vizita la o prietena ce are bebelusa de doua saptamani. Am tinut-o in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am uitat cum e sa ai bebe mic... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! Ia te uita ce s-a discutat politichie la bar, desi aveam un topic dedicat votului de ieri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Silvia, nici nevastele proprii nu-i vad pe Geoana sau pe Stolo in postura de premier! Eu am impresia ca in ambele cazuri, femeia e desteapta familiei. Cat mi-as dori sa ai gura aurita cand rostesti numele lui M.R. Ungureanu. E foarte important ca, la varf, sa fie oameni cu printzipuri. Cleo, eu ma bucur ca nu aveam decat 10 ani de Revolutie. Chiar si la varsta asta mi-au tremurat genunchii zile in sir, lipita de televizor si ascultand suieratul armelor. Ai mei mergeau zi de zi la serviciu si traiam (alaturi de sor-mea) cu groaza ca nu se vor intoarce. Ea se refula in scris si, din ce tin mine, isi facuse propriul "jurnal de razboi". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In fine, asta a fost atunci! Implicarea si altruismul din acele zile nu cred ca le vom mai intalni vreodata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani sarbatorilor de ieri!
Poke parca isi planificase sa-i socheze pe ai ei cu planurile de viitor, stie cineva daca mai traieste? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu imi iau in serios dreptul ed a vota. Numai anul asta, la niste voturi locale, nu m-am dus in semn de protest. Si ma bucur ca exact asa a fost inteleasa participarea minimalista la vot, le-a dat de gandit celor din partidul la putere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am lipsit ieri asa ca le urez cu intarziere toate cele bune sarbatoritelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu am tras chiulul la vot: partial pt ca nu mi-am facut buletinul, insa si daca il aveam sigur nu m-as fi dus pentru ca toti politicienii imi provoaca scarba. in orice caz, cu sau fara votul meu am ajutat ca niste fripturisti sa mai aiba ce fura inca 4 ani de zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stati, ca inca nu e singur. Se pare ca partidul lui Stolo e pe primul loc!!
Biroul Electoral Central a anunţat că potrivit datelor centralizate pānă la ora 8, din 71% din totalul secţiilor de votare, PD-L se situează pe primul loc, cu 33,29% la Camera Deputaţilor şi 34,67% la Senat. Alianţa PSD+PC a obţinut la Camera Deputaţilor 32,51%, iar la Senat 33,36%, potrivit rezultatelor parţiale. PNL se situează pe locul al treila cu 18,10% la Camera Deputaţilor şi 18,18% la Senat. UDMR a obţinut 6,20% din voturi la Camera Deputaţilor şi 6,44% la Senat. Celelalte formaţiuni politice s-au situat sub pragul electoral de 5%. Biroul Electoral Central va reveni cu noi rezultate parţiale la ora 14. Biroul Electoral Municipal a anunţat că la nivelul Capitalei au fost centralizate 1128 de secţii de votare dintr-un total de 1181, reprezentānd 95,51%. Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost 499.464 pentru Camera Deputaţilor. Procentul faţă de voturile valabil exprimate pe partide este urmatorul: PD-L - 37,40%, PSD+PC - 33,63%, PNL - 15,74%, PNG - 5,04%, PRM - 4,10%. Pentru Senat, au fost 499.251 de voturi valabil exprimate. Procentul de voturi pe partide: PD-L - 38,25%, PSD+PC - 35,06%, PNL - 15,37%, PNG - 5,09%, PRM - 4,73%. Rezultatele parţiale ale alegerilor pentru Olt, Dolj şi Vālcea Au īnceput să sosească primele rezultate parţiale din ţară. Īn unele judeţe s-a terminat numărătoarea şi sunt deja disponibile rezultatele finale. Īn judeţul Dolj cel mai bun scor a fost obţinut de alianţa PSD+PC de 48,12% pentru Camera Deputaţilor şi 50,12% la Senat. Locul doi, īn judeţul Dolj a fost ocupat de PD-L. Aceeaşi situaţie o putem regăsi şi īn judeţul Olt unde cele mai bune rezultate au fost obţinute tot de PSD+PC cu 42,89% pentru Camera Deputaţilor şi 42,09% pentru Senat. Īn judeţul Vālcea rezultate diferă puţin, astfel că la PSD+PC a luat la Camera Deputaţilor 35,92% dintre voturi, īn schimb la Senat cāştigători au fost cei de la PD-L cu 36,27%. Sursa: Realitatea.net |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Yeee, asa da cadou de ziua Romaniei ! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Rasturnare de scor, la prima numaratoare a voturilor iese PDL-ul pe primul loc, inaintea PSD-ului. Nu suportam gandul sa iasa PSD-ul pe primul loc. LE: Am scris in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:25 AM |
|