![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau sa cisdtige PD-L. Pentru simplul motiv ca PSD-ul e un PCR reinventat.
Silvia, nici eu. M-am saturat de populism ieftin. Si as putea pune pariu ca faza cu un vot=100 lei le apartine. ..ieri mi se facuse pofta de spumant. NA, ca nu l-am baut degeaba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da., am scris in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si as putea pune pariu ca faza cu un vot=100 lei le apartine. Amicul meu are o opinie interesanta apropos de asta: cica Vanghelie le-a dat bani tiganilor din Buc. sa voteze cu PSD-ul si astia au stampilat gresit in cabina de vot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite asa a iesit PSD-ul mai sus in sondaje vis-a-vis de prima numaratoare. Ah, ce bine ma simt acum, parca mi-a mai venit si mie cheful . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mi-e ca va bucurati inainte de vreme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Si eu ma bucur de schimbarea asta de situatie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) yeee
Si e adevarat ca e inca devreme sa ne bucuram. O sa urmeze o perioada tare tulbure, dar macar PD-L-ul va putea negocia de pe alte pozitii. Si oricum, PNL-ul va face jocurile, ambele partide sunt la mana lor acum. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu sunt total pe dinafara cu votul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aici e frig si pe mine ma dor salele, nu stiu ce am, m-am trezit asa. Mi-e groaza sa merg prin magazine, e mare aglomeratie. Mai bine shopping online. Sa aveti o saptamana frumoasa si... oare ce se ureaza de Ziua Romaniei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Na ziua!
Ati auzit varainta hip-hop a imnului la Protv? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma distreaza rasturnarile de situatie. Eu am votat cu PD-L-ul si cand m-a intrebat la sondaj de ce am ales acest partid, am raspuns ca m-am luat dupa sot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (evident c-am glumit).
La revolutie, ai mei parinti au stiut cam ce-o sa se intample (au fost preveniti de niste neamuri) si au fost sfatuiti sa stea in casa. Pe noi ne-au dus la tara si ne uitam la tv, ca eram mici. Kalua, cand iti faci netul de acasa? Mi-e tare dor de tine-n weekend. Ma duc sa-i pregatesc sotului ceva de mancare. Inca n-am terminat cu santierul din camera Sarei, dar sunt pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum avem si hartie scrisa ca ne dau drumul la net pe parcursul zilei de 3 decembrie. Doamne, tare urat e fara, nu doresc la nimeni! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello Romania where ever u are!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si la multi ani romanilor! SA NE TRAIM!! Mult domnule de citit" Juma' de zi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aici a nins tot weekendul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) It's cool!! Eu am treaba si nu am chef.... Hai va pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bonjour elady-es,
eu cu votarea asta sunt total pe dinafara.... ar fi trebuit sa fac ieri 500km pana la prima ambasada.... pe frig si ploaie.... si o aglomeratie de zile mari ca week-end-ul asta a fost deschiderea oficiala a statiunilor de schi asa ca .... nebunie mare pe autoruta. aici sunt niste alegeri locale pe 3 decembrie la care o sa ma duc "prud'homme" un fel de consiliu local care se ocupa cu solutionarea conflicteleor de munca; Roxana ti-am admirat cu drag mica frumusete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:00 AM |
|