IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
sylvia_31
post Dec 1 2008, 02:11 PM
Post #721

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Fanny, ai avut dreptate, din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !
PSD din nou in frunte, la diferenta de nici un procent fata de PDL. Asta meritam daca nu mergem la vot (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

LE: S-ar parea ca mai este totusi o speranta, bazata pe voturile romanilor din strainatate, neluate inca in calcul.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Dec 1 2008, 02:36 PM
Post #722

Musafir

La Multi Ani Romania! La Multi Ani romani! Si la mai mare!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
M-ati bagat si pe mine in atmosfera votarilor, desi, de aici, nu prea sunt la curent cu situatia politica din tara. Dar urmaresc cu interes update-urile voastre.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o zi buna va doresc!

+Quote Post
Roxana_
post Dec 1 2008, 02:42 PM
Post #723

Musafir

Io ma bag la somnic, nu inainte de a-mi pune niste picaturi.
A venit taica-miu la noi cu mancarica si saracu' a stat 10 min la usa, ca noi n-avem sonerie si la interfon n-a sunat. Eu eram cu al meu in bucatarie si n-am auzit deloc bataile in usa.
La multi ani Romania! Mi se pare f distractiv ce-au facut astia pe ProTv.

+Quote Post
bulina
post Dec 1 2008, 03:29 PM
Post #724

Musafir

Bula Bula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Inceput de saptamana, sa va fie tare buna!!!

Ziarul local arata un Bucuresti inrosit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) :

http://www.theglobeandmail.com/servlet/sto.../PhotoGallery02?

+Quote Post
Fanny
post Dec 1 2008, 03:35 PM
Post #725

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eh, nu-i chiar asa. Vom vedea rezultatul final. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 1 2008, 03:51 PM
Post #726

Musafir

Aici au dat si peste tot la stiri de alegerile din Romania, binenteles ca scrie si in toate ziarele serioase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 1 2008, 06:58 PM
Post #727

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Daca nici unul nu mi se pare a fi credibil de ce sa ma duc la vot acu' ii raspund Sylviei, cand o sa mi se para vreunul credibil atunci ma duc la vot.
Am votat pt. primarie raul cel mai mic cand au fost ultimele alegeri care s-a transformat intr-un rau mare asa ca asta cu nemersul la vot la unii e tot protest.
Daca stai sa te gandesti individual poate ca n-ai motive sa te plangi ca fiecare se descurca cat de cat dar daca te uiti in jurul tau si vezi cati oameni se chinuie sa-si duca traiul zilnic eu zic ca asta e un motiv serios pe care parlamentarii in nici un caz nu-l baga de seama.
Le-am dat credit 18 ani de la revolutie si niciodata n-am votat cu psd-ul dar asta nu inseamna ca unii sunt mai buni decat altii toti parca sunt facuti din acelasi aluat.
Chiar spunea cineva la TV am vazut franturi ca Stolojan in ultimul mom. a venit si el cu propuneri populiste gen psd deci exact cum se invart majoritatea dupa vantul puterii.

Am fost la Curtea de Arges, ooooooooaaaaaaaaaauuuuuuuuuu mi s-a parut atat de frumoasa manastirea. Oi pune mai tarziu sau maine niste poze pe grup. Pe drum se intinde pe vre-o 2 sate un baraj cam nengrijit dar frumusica tare privelistea.
Le las vre-o 2 zile alea cu mine si fiica-mea si apoi le sterg.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 1 2008, 07:36 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Dec 1 2008, 07:40 PM
Post #728

Musafir

Io nu pricep cum ne putem plange ca vaai ce rau ii. Ba fratilor eu ma duc la supermarket si sta lumea la coada si cu 2 carucioare. Plimbati-va un pic prin Bucuresti si numarati masinile de peste 40.000 de euro. Si casele de vacanta de la munte. Oare noi am uitat cand aveam apa calda 2 zile pe saptamana cate 2 ore? Cand ne incalzeam asternuturile cu resoul (pe care il tineam ascuns ca nu era voie) sa ne putem culca seara. Cand stateam la coada pentru ulei pe cartela de la ora 4 dimineata. Cand se dadeau pufarinii cu bataie. Cand nici nu vazusem vreodata o banana. Sa nu ii mai amintim pe cei cu domiciuliul fortat si care erau urmariti si terorizati neincetat pentru simplul fapt ca aveau rude peste hotare.
Tot de ce pot beneficia acum (energie electrica, caldura, apa calda 24 din 24, dreptul de asculta orice tampenie vreau, orice muzica vreau, sa vad orice film vreau, sa ma plimb unde vreau, sa spun toate prostiile care-mi trec prin cap fara sa-mi fie frica, sa am cont in euro ... toate le-am primit odata cu dreptul de a vota. Si daca din restul mi-am permis sa ma infrupt fara sa ma gandesc cati au murit pentru asta, fara sa spun macar sar'mana macar atat respect sa am pentru ei si sa merg la vot.
Sa votezi e datoria ta de cetatean. Asa cum astepti marea si sarea de la autoritatile statului, asa ai datoria sa votezi.
Ne e scarba de politicienii nostri? Aveti senzatia ca aia americani, sau francezi sau nemti is mai buni sau mai rai? Politicienii astia is iesiti dintre noi, is vecini de-ai tai sau de-ai mei. Uita-va mai bine ca acum cu mult mediatizata criza in USA si in Europa de vest pica banci si se inchid fabrici. Pana una alta noi inca suntem ok. Va-ti gandit ca daca nu merge asa cum ati vrea se datoreaza in primul rand noua? Padurile noastre sunt pline de mizerie din cauza noastra ca ne e LENE sa aruncam gunoiul unde trebuie. Nu politicienii le-au pus acolo. Coruptia e in floare pentru ca noi acceptam asta, pentru ca noi dam spaga.
Schimbarea nu incepe de sus. Schimbarea incepe din noi. Mi se pare o tampenie sa spui ca de ce politaiu se ia de unu de-o furat o bicicleta si adevaratii hoti stau bine mersi si nu se atinge nimeni de ei. Pentru ca o hotie e hotie indiferent ca furi un ou sau furi un bou. Daca noi suntem comozi si ne e lene, de ce politicienii nostri ar trebui sa fie harnici, daca noi furam si ne dam in cap, ei de ce ar fi buni si corecti? Daca noi suntem scarbiti de conditii, intoarcem spatele si nu ne pasa, lor de ce le-ar pasa? Uitati-va putin si veti vedea ca politicienii sunt fix ca si vecinul de la etajul 4 care si el se plange de conducatorii nostri.
Am mai spus si repet: daca nu ti-ai exprimat optiunea, indiferent cat de buna sau rea a fost, nu te plange de ce au facut sau nu conducatorii.

+Quote Post
bulina
post Dec 1 2008, 07:57 PM
Post #729

Musafir

MoN de Vidraru zici? E in paragina?
Mie foarte mi-a placut pe-acolo...Barajul, Manastirea, Balea ...Amintiri din copilarie:)

+Quote Post
danati
post Dec 1 2008, 08:03 PM
Post #730

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Bravo (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) scorpirescu !
Subscriu si eu la tot ce ai zis. Nici eu nu pot uita cum stateam la coada la lapte ( ca aveam copiii mici si nici lapte praf nu se gasea ) de la patru-cinci dimineata, pe ploaie sau ger, si de multe ori nici macar nu apucam, se termina in fata mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Anul asta chiar m-am gandit si eu sa nu ma duc la vot, dar mi-am inchipuit cum m-as simti a doua zi si cred ca as fi avut o apasare prea mare, o neimplinire.
Asa, chiar daca nu au iesit cei pe care i-am votat, am o impacare cu mine ca in rezultatele alea se regaseste si optiunea mea, facuta dupa capul meu, si ca poate, poate ceva o sa se schimbe in bine.
O saptamana buna va doresc !

+Quote Post

150 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:47 AM