![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cate dintre voi au votat in turul al 2-lea pt presedintie dintre un Iliescu comunist si-un V.C Tudor fanatic si 'putintel' tzicnit? Eu am votat cu Iliescu si sa dea naiba de nu mi-a tremurat mana pana am pus stampila aia insa intre cele 2 rele unul era mai mic. Eu am fost nevoita, m-am simtit obligata sa votez cu Iliescu numai sa nu iasa vecetududor pentru ca numai de vreun incident diplomatic nu aveam si nu avem nevoie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Din doua rele a trebuit, vorba ta, sa aleg raul mai mic pentru tara asta vai de muma ei. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Nu am noutati sa va spun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am buletin de Italia! Numai ca e inca la primarie! Tre sa mai fac un drum sa-l recuperez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si am fost si la banca sa platesc minunata comanda, dar nu mergeau calc. Numai mie mi se poate intampla asa ceva! Acum sa vad cand reusesc sa mai plec o ora de la munca.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si acum...la treabaaaa!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut o supa,in care m-am gandit sa incorporez un ardei iute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bad idea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu-i asa Cleo ca n-am rabdare sa-l gasesc pe ala bun, la noi chiar n-a existat ala bun.
M-a enervat mai devreme o bunica la o fetita din aia care vorbea din varful limbii si ea si nepoata si niste talente d-alea cand i-a zis fiica-mea ca se duce la tenis ma intreaba da' cum platiti in euro sau in lei ma apucara niste draci si apoi imi spune da' nu-i prea mica ca nici nu stie sa tina racheta ii zic si eu ba stie sa tina racheta ca a mai jucat cu mine. Beeeeeeeeeeeeeeeuyyyy am alergie la mimoze. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Buna ziua!
am intrat doar sa va salut, nu am timp nici sa respir.... in rest nimic nou sub soare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acusica m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mama Albi, dar ghinionista esti cu drumurile. La tine nu se rezolva nici din a 2 a, ci de la 3 in sus. MoN fiecare cu modul lui de comportament. N-avem cum sa fim toti la fel. Ma duc sa mananc ceva! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor!
LA noi a nins putin si e frig tare, cred ca mai ninge si la noapte. Cred ca ma prinde si pe mine o raceala, al meu deja e racit, are o voce tare ragusita. Ce usor ai obtinut buletin de Italia, Albi. De fapt nu stiu cate de usor o fi fost, usor zic eu comparativ cu Uk, ca astia sunt mult mai precauti aici si te si taxeaza rau de tot. Un vin fiert ar fi bun si apoi in pat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sanatate maxima Happy!
Ce-as mai bea si eu un vin fiert, dar nu pot ca iau antibiotic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:32 PM |