![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce liniste pe aici... (IMG:style_emoticons/default/detective.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sara buna, laidies. Ce mosmoditi de numai virbiti?
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am luat-o pe la mine pe mamaie saptamana asta, ca i-a fost rau si nu mi-a venit sa o las singura, mai ales ca maine e si ziua ei, Tot ma contrazic cu ea,i-am zis ca e "soacra" rau...s-a apucat sa spele geamurile, sa frece aragazu..desi astea erau spalate, dar nu la fel de bine cum le face ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar eu tot ma bucur de prezenta ei aici..
Maine planuiesc dupa munca sa o scot in oras la o cofetarie, i sa o plimb pe Magheru..Chiar stie cineva daca s-au aprins luminitele pe magheru? In alta ordine de idei cred ca ma apuca raceala si pe mine ca m-a mancat in c** sa ies afara dupa ce mi-am facut baie sa cumpar o revista de la benzinarie si deja m-a luat gatu' This post has been edited by fantasy: Dec 2 2008, 11:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Da, Fanta! Trebuie ca s-au apris si chiar dinainte de 1 decembrie. La mine in cartier le-au pus in functiune dinainte de alegeri... ca sa ne lumineze drumul spre sectiile de votare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa-ti traiasca bunica si sa se bucure de plimbarea pe care i-o pregatesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt prinsa tare la birou in timpul zilei. Nici n-apuc sa mai respir sau sa mananc pana seara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Aici e frig rau! Da rau!! Am stat aproape 10 min sa mi se dezghete masina, asta dupa ce am intrat in ea prin dreapta, pentru ca usa din stanga era inghetata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa va zic acum. Stiti ca v-am zis ca plec cu masina de la firma acasa. Ei, da! Tot cu ea plec. Numai ca o si cumpar zilele astea, pentru ca cei de la sigurari au fcut in asa fel, incat, nu mai asigura nimic in afara orelor de program si in afara tarii, daca masina nu e condusa de un angajat al firmei. SI noi nu suntem nici unul angajati aici, ci doar detasati. Asadar, azi ma duc sa-mi iau buletinul, si fac acte la masina! O sa ma usture un pic, dar macar o sa am cu ce sa ma deplasez. O zi buna va doresc Eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce solutii extreme! Ce masina e? Cat de veche? Cat consuma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-o stapanesti sanatoasa Albi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daewoo Nexia,'97, mult! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da asa o s apoti sa o cinduci si tu! Cu toate ca s-ar putea sa nu te vezi din ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Dec 3 2008, 09:04 AM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Haidi fata,stii ca nu-s pericol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pe aici ploua ingrozitor, e foarte urata vremea, as dormi sub birou facuta covrig (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Albi, sa o stapanesti sanatoasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:00 PM |
|