![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
N-am apucat sa trec ieri sa va salut, asa ca viu azi. Mi-e somn, mi-e lene, vreau pat si weekend. Vorba lui Szi, m-as face colac sub birou. Sa aveti o zi frumoasa si usoara! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Sa-ti traiasca bunica Fanta! S-o stapanesti sanatoasa Albi! Sper sa nu fie chiar scumpa masina aia si sa te lase fara rezerve de sarbatori. Eu sunt chiar vesela, ca azi sunt la birou. Ma saturasem de atata stat acasa. Abia astept sa intru in febra treburilor. Si la noi e frig, dar eu m-am imbracat bine, fiind patita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Am net acasa! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multam gagigs (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Consuma ea de ma rupe, da macar e a mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si imi cer doar 500 euro pe ea+ taxe. Si platesc in rate de la anu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Dec 3 2008, 10:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
si la noi e frig si sunt somnoroasa, ma dreg cu o cana maare de cappuccino! albi sa o stapanesti sanatoasa! fanta la multi ani cu sanatate bunicii! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut acum o cafeluta si am zis sa va bucurati si voi de ea impreuna cu mine:
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/Image016.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce apetisant arata cafeluta ta Lexie.
Kalua, ma bucur din suflet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce bine-i la birou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi.au adus braduuuuttt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
e mic si frumusel si are luminitesi e spirit de sarbatoare aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine e ziua lu sefu ala mai mic(de varsta). Am zis sa ii luam ceva,eu si colega, dar nu stim ce. Vreo idee?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Please? Simbolic oricum.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Albinuta la cati mai multi km cu masinuta. Eu nu prea stiu preturile la masini ca nu ma intereseaza da' mi se pare super ieftina.
Ceva vin sau cognac Albinuta ca barbatii se bucura oricand de asa ceva in cazul ca bea sau vedeti si voi ce metehne are si din alea speculati. Aseara am fost la cumparaturi singura cu fiica-mea yuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu ca pana acum mi-era teama sa ma duc singura trebuia sa ma ghideze al meu sot ca sigur n-o luam pe unde trebuie. De data asta am luat-o pe un drum la intoarcere pe care noroc ca mai fusesem o data pe langa gara cre' ca am ocolit destul da' stiam ca trebuie sa o iau la stanga si sa urc pana la urma am nimerit in drumul bun. Sunt de coma cu orientarea pana ma invat si era si intuneric pe ziua nu nimeream in drumul asta. Cum am ajuns la Auchen nu va mai zic ca ma uitam dupa pancardele alea agatate pe stalpii de pe marginea drumului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . A doua oara n-o sa mai fie asa aiurea. This post has been edited by Master of Norules: Dec 3 2008, 12:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Albinutzo, sa stapanesti sanatoasa masina.
Pretul mi se pare bun (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , cred ca taxele te-ajung mai mult decat masina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxy, da' ce bucuroasa esti ca te-ai dus la munca ... Cred c-o sa-ti vina greu sa stai un an acasa . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:07 PM |
|