![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Multumesc pentru urari fetele, sa-mi traiasca mamaia cat mai mult, 100 de ani daca se poate!
Aseara mi-am taiat colturile la unghii si mi s-a facut puroi la degetu' mare, ma doare de mor, abia calc pe picioru stang. Sunt de groaza cu unghiile de la picioare ca nici nu suport sa-mi atinga altcineva unghiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt ciudata nu? Asa-mi trebuie da' acu stau si-mi plang de mila. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Zice ca trebuie sa-ti tai unghiile la picioare drepte ca sa nu favorizezi incarnarea lor. Ai grija Fanta ca poti ajunge la operatie din cauza asta. Du-te la doctor ca nu-i de gluma.
This post has been edited by Master of Norules: Dec 3 2008, 12:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Fantasy, pune o frunza de patlagina curata pe degetul infectat, inveleste degetul cu ea. Patlagina iti trage infectia.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, sa stapanesti sanatoasa masinuta! 500 de euro mie nu mi se pare mult deloc, eu am platit ieri 570 de lire numai asigurarea la masina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Beau si eu o gura din cafeluta lui Lexie si am plecat! |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Problema asta am avut-o de cand ma stiu, dar parca acum e cel mai rau, de aseara parca simt cum imi pulseaza degetu', si doare al naiba de tare, abia am ajuns la munca, diseara cand ajung acasa sa vad ce leac gasesc, daca nu-mi trece in 2 zile sambata ma duc la doctor.
Stiu Master ca se poate ajunge la operatie, cunosc un caz care a facut cancer de la o chestie din asta si a murit..dar nu ma invat minte odata sa le tai cum trebuie!!!!!!!!1 |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, pana gasesti frunza de patlagina, pune niste apa oxigenata. Uite asa eram eu cu infectii la ambele degete si-am ales sa ma duc la pedichiura si nu la doctor (c-ala imi scotea unghiile) si nu regret.
La cate cifre vad in jur...eu am vazut 5000 de euro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in loc de 500. Pitestiul ala e tare complicat mai MoN, asa ca fii mandra c-ai gasit drumul spre casa. Cu atatea sensuri unice, n-ai cum sa nu te ratacesti. Sylvia, sper ca draga de Sara sa ma schimbe un pic si sa ma faca sa iubesc si statul acasa. Vom trai si vom vedea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Macar du-te la pedichiura asta vroiam sa mai spun da' m-am grabit. Mai e o crema neagra cu ihtiol se gaseste la farmacie care trage puroiul ala, e buna in cazuri din astea. Ai grija Fanta poate te poti invoi de la munca si vezi ce poti face.
Da doctorul iti scoate unghia ceea ce naspa ca sa poata creste corect unghia noua, da' se poate sa fie nevoie de 2 interventii d-astea pana sa se fomeze bine unghia noua. Poate scapi doar cu pedichiura. Multa bafta sa-ti treaca cat mai repede. Multam Roxi de incurajari, eu m-am bucurat ca am nimerit drumul finally. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gataaa!! Am fost, mi-am laut buletinul. Acum sunt un pic italianca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Masina nu e scumpa. M.am uitat pe net oleaca mai devreme si cam ca a mea, se gasesc la 1500-2000. Intr-adevar, asigurarea ma ajunge la 1200 pe an+ pasajul. O sa ma rupa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar macar pot sa platesc in rate.. Am platit si comanda pt sor-mea, am luat si cadou lui sefu', si acum sa vad ce mai invart pe aici, ca nu prea mai am ce sa fac! Aaa! azi mi.am stupefiat sefii, pentru ca am venit cu camasa pe sub plovar!:D Eu nu ma imbrac niciodata asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo dsoara italianca!
Nu mai ziceti nimic? Io fusei la interviu cu dir gen cu analiza obiective etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-s multumita de rezultat. Gata...ma bag la treaba! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'neata girlies
mi-am amintit de nicaieri de un baiat pe care l-am cunoscut in studentie. Stateam in caminele din complexul institutului de agronomie (pe langa arcul de triumf intr-o parte, b-dul 1 Mai in extrema cealalta, mergeam cu autobuzul 300 in p-ta Romana) si deci convietuiam cu studentii de la facutlatile de agronomie. Pe vremea aia fumam si intr-o zi stand la o tigara pe hol vine tipul asta cu plete (ca era rocker) pe care toata lumea il stia sub porecla Je si ma serveste cu niste castraveti murati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) i-am zis `ce-i asta? vreun mesaj subtil?`:lol: in fine ne-am imprietenit, vorbesc de amicitie si era distractia noastra zilnica cu povestile lui cu animale, el fiind student la medicicna veterinara. La un moment dat aveau de studiat parazitit, paduchi si altele asemenea si cum anume? Fiecare student trebuia sa caute pe vreo gaina sau alta oratanie sau pe vreun porc, oaie samd un parazit si sa-l aduca la studiat. Spunea ca s-a nimerit sa fie pritre cei care aveau un animal afara in tarc si-n ziua respectiva ploua insa profesorul grijuliu ii ducea cu umbrela pana-n 'arena' insa=i lasa acolo sa-si gaseasca fiecare paduchele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum se intorceau studentii dupa ce-au fugarit animalele prin mocirla e alta poveste |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:21 AM |
|