IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Nov 18 2008, 06:47 PM
Post #81

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bunica-ta seamana cu madam Saciz - matusa mamei- la 85 de ani se crede adolescenta si viseaza masculi feroce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Nov 18 2008, 06:48 PM
Post #82

Musafir

Preferam sa-mi vorbeasca despre barbati, ar fi fost mult mai amuzant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 18 2008, 06:55 PM
Post #83

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Io mi.s plina de nervi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) L-a apucat desenatul domnule la ora 5 juma, ca sa punem la taiat in seara asta!!! Da nu se mai poate asaa! Si io care vroiam sa plec oleaca mai devreme, ca sa fac oleaca de curatenie si alea alea... uite cum plec eu oleaca mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Buni rools!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 18 2008, 07:28 PM
Post #84

Membru de Onoare

Member No.: 265

MeNe (suna ciudat stiu da' alta n-am gasit) asa-i! Si eu cred ca trebuie sa-ti placa ca altfel...te chinui rau.
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Chiar doream sa va intreb de buni a voastra (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa ma ca o avea ea si partile ei bune. Eu ma gandesc la a mea cat poate fi de exasperanta cateodata dar si cand e de treaba sau amuzanta....sa te tii!! Chiar sunt de acord cu zicala aia "cine n-are un batran sa-si cumpere" Or fi si exceptii ca de!
Albi ce aiurea! Si eu ma enervez rau cand imi fac un soi de plan si intervine ceva de trebuie sa schimb tot.

+Quote Post
Fanny
post Nov 18 2008, 08:08 PM
Post #85

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Abia am aterizat si mi-a luat o caciula de timp sa va citesc, gaitelor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A durat mai mult decat speram evenimentul la care am participat, apoi am stat un pic la barfa cu un baiat fain si am tulit-o pe usa restaurantului fitzos. Ce-as fi vrut sa vad preparatele, dar le pusesera intr-un colt departat si deja dadusera "fripturistii" iama in ele. Probabil ca stiti, la evenimente din aste sunt nu doar oameni din domeniu, ci si niste "infiltrati" dorinici sa pape bunatati pe gratis. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pe cheful de la Heritage il cheama David Contant. Cfm presei, a lucrat in restaurante selecte din Franta, Elvetia, Hong Kong si Dubai, inainte de a accepta provocarea de-a obtine stele Michelin si pentru un restaurant romanesc.Ooricum, avand in vedere tipul evenimentului, sunt 100% sigura ca talentul si-l aratase maestrul patiser, nu Contant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 18 2008, 08:39 PM
Post #86

Musafir

M-am dezumflat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma asteptam sa-ncepi sa ne descrii aici o sinfonie gustativa. Eh, alta data! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Nov 18 2008, 09:10 PM
Post #87

Musafir

Ce m-am distrat, azi seara dnul Cristescu a venit sa-si ia fetita de la scoala in asta (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/2008_maserati_granturismo_front.jpg) .
Am ramas toti cu gurile cascate. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 18 2008, 09:17 PM
Post #88

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si eu as ramane! Care dintre frati are bijuteria asta?

PS: v-am povestit ca acu' vreun an m-a asteptat barbatul o ora in parcarea de la serviciu fara sa comenteze? Asta pentru ca langa el era Maybachul lui Jiji. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Nov 18 2008, 09:30 PM
Post #89

Musafir

Emil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 18 2008, 09:39 PM
Post #90

Musafir

Unii sfideaza criza economica si saracia populatiei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:37 PM