![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Azi e ziua lu' sefu... Aseara am facut o "sedinta" intre noi asa,pentru ca au inceput sa dispara lucruri de prin vestiarele baietilor, si am ajuns la concluzia ca, pustiul(ala indragostit de secretara) e vinovatul! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trist! Eu azi sper sa am o zi buna. Am dormit repede! SI dimineata m-a luat cu frigut asaaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Hai o zi buna si va pup dulce pe nasuci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ce patisi, Lex?
In ajutorul tau, echipa de interventie! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/captplanet.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce dragut! Eu eram tipa chinezoaica, cea care avea forta vantului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vai de mine! Eram aproape urcata pe teveu cand era Captain Planet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc frumos! Eu eram a' blonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Patit-am ce ziceam aseara, mi s-a respins un dosar si s-a propus pentru rejudecare abia in ianuarie pentru o greseala care nici macar greseala nu poate fi numita si acu' am de furca, pana saptamana viitoare trebuie rezolvata treaba. *** (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu eram rusoaica! Avem si inel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am postat in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) PS: Lexie, din pacate nu stiu pe nimeni. Singurul nr il am de la atasatul de presa. Ti-l trimit pe privat, in cazul in care crezi ca te poate ajuta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Azi avem asa numita pitrecere de Craciun a firmei. Acu' sa nu va ganditi ca-i ca la voi, dar ne duc macar la crasma anul asta. Dantuiala ioc, in schimb cica au pregatit un "program interesant" (Doamne-ajuta ca eu una numai la ceva misto nu ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asa devreme, Kalua? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La noi e pe 20, ca sa fie mai in spiritul sarbatorilor. Se face la un restaurant, vom fi cam 300 de persoane, ne canta o formatie + DJ, avem meniu ca la nunta. Sunt si ceva concursuri: karaoke, concurs de dans, etc. La miezul noptii toata lumea se plictiseste ascultandu-l pe sef cu se lauda cu rezultatele de peste an.
Cine stie, poate ca azi va fi si la voi altfel (in sensul bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata fetele! M-am trezit si eu de vreo jumate de ora si inca mai hoinaresc in pat cu o durere de burtica. Merci de urari, apropo. Am stat aseara pana la 1 si ceva sa-mi fac unghiile rosii, si dupa ce am terminat mi-au placut asa mult ca le-am sters:( azi am plan sa merg la facultate ca n-am mai fost de 100 de ani. O zi minunata va doresc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:23 PM |
|