![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Las' ca poate va distrati Kalua totusi. Neith multa sanatate. Lexie spor la treburi. Si eu fara chef am dus-o pe fiica-mea la gradi sa duc hartogaraia si era cam tarziu 9 jumate asa ca azi n-am mai lasat-o. Maine musai s-o duc ca tre' sa ma duc sa iau cadou pt. Mos Nicolae. Sa aveti o zi usoara. Lasa Szi ca numai maine nu-i poimaine si e wee. Eu cand lucram visam in vre-o dimineata ca e sambata sau duminica si trebuia sa ma trezesc la 6 si mai dormeam linistita pana la 7 jumate pierdeam si masina,ajungeam pe la 9 la munca. Alteori visam ca am pierdut masina care ne ducea la munca. Si dupa ce n-am mai lucrat un timp am visat ca pierdeam masina. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine!
Neith, multa sanatate! Mama Szi, dar sunteti cativa in firma aia. Noi avem petrecerea pe 12 dec si la barbata-miu pe 20 (ca i-o ma duc si acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Lexie, imi pare rau. Sper sa-ti rezolvi problema. Aseara m-am trezit pe la ora 3 si nu mai aveam somn. Sara dantuia intr-o veselie. Cred c-am stat vreo ora treaza. Azi am inchidere, asa ca am mai putin timp de stat pe elady. Si eu fusei mare admiratoare Captain Planet, dar in fiecare zi imi schimbam preferinta. Va pup! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, dragelor! Si eu sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi avem petrecerea pe 19, inca nu stiu unde dar sunt curioasa cum o sa fie, ca-i prima data for me (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Roxi, ce fetita activa ai, seamana cu mamica ei, balerina se face (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neith, ai grija de tine! |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Io am asa o stare de neliniste, da' rau.. stiu motivul si sper sa treaca cu bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
salut!
la mine e o nebunieee... toata lumea parca a turbat, totul este foarte urgent.... noi nu avem nici o petrecere anul asta primim doar cosuri cu sticle de vin, bomboane,ciocolata si foie gras ceva de genul asta (IMG:http://www.cuisine-produits-catalans.com/Photo%20perso%20071.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eee, multumesc de imbarbatari, dar misto sigur n-o sa fie. Va povestesc eu maine. Sau chiar in seara asta, daca nu-i de suportat si plec pe la 8. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Help! Cum se zice pe romaneste la nativity set (presepio pe italiana)? Asta-i:(IMG:http://www.krippen-aus-tirol.de/krippen/huetten_krippe.jpg) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca se zice in vreun fel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu n-am vazut pana acum asa ceva la noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua poate ma insel dar nu cred ca are o traducere in romana cuvantul exact. Cred ca in Romania i se pastreaza cuvantul de origine: presepio si ar insemna in mai multe cuvinte: macheta reprezentand Nasterea lui Hristos
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
aici ii zice crèche de Noël ... in romana nu stiu
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iesle, bre.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:19 PM |
|