![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Lexie! 29 de apeluri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am trezit naspa! Nu am dormit bine si m-am trezit cu o durere de cap!Da poate imi revin. Ma ushesc sa vad poze cu Neith (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna eladies! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pe aici e o vreme atat de frumoasa de zici ca e 1 Mai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Din pacate, eu m-am trezit cam adormita si cu o durere de cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Arrr, ce-as mai smotoci pisicu' lui Neith!
Neata! incerc sa ma mobilizez ca sa trag o fuga pe la targul de cadouri. Maine dimineta tre sa am de necesarul pentru ghetutele tuturor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu incerc sa imi fac curaj pentru acelasi lucru. Insa parca am ciment in ghete, nu ma pot urni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Si eu sunt in plop si plopu-n aer. N-am apucat sa iau nici un cadou. M-a intristat vestea mortii Ancai Parghel. Dzeu s-o odihneasca! Vreme frumoasa la Bucuresti de-mi vine sa stau in maneca scurta la birou. Neith, te-am vazut. Evident ca-mi imaginam ca esti bruneta, dar esti blonda. Tot timpul sunt alaturi cu drumul la pronosticuri din astea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Petrecerea a fost mult mai frumoasa decat mi-am imaginat, dar pe mine m-a pocnit durerea de gat (numai bine ca ma laudam pe aici ca nu m-a mai durut gatul de nici nu mai stiu cand, cel putin 10 ani) si-am plecat pe la 11. Va povestesc mai incolo ce si cum. Inca ma doare gatul, l-am infasurat intr-un fular. Poate plec azi mai repede acasa, sa vedem cum evolueaza treaba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Morning !
Am plans astazi cand am aflat vestea cu Anca Parghel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Vreau sa-mi iau (de Mos Nicolae) ultimul album pe care l-a scos: Colind pentru Romania, am auzit Feliz Navidad si mi-a placut foarte mult in interpretarea ei. Azi, zi plina, toata ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : munca si cumparaturi S-aveti o zi buna si sa-l asteptati cuminti pe Mosul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
A murit??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu s-o odihneasca!....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Albi! 29 de apeluri in 20 de minute? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o adevarata simfonie... la mine la fel de agomerat si nu am apucat sa iau nici un cadou... astazi e zi de salariu si in cateva ore e week end ... macar atata satisfactie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Zi frumoasa si senina si calda la noi in Ardeal (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Albi, sunt bine (atat cat se poate). Multumesc de intrebare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:47 AM |
|