![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ma bucur nespus de aceasta vreme ce spui ca-i primavara, parca am fi in martie, raze de soare stralucitoare, tril de pasarele, cojoace aruncate in dulapioare! O tai la plimbare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kalua da-i cu propolis, face minuni la gat! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, Kalua sunt alaturi de tine. Ceai cu multa lamaie si miere. Eu am scapat de gat, dar nasu' tot imi da batai de cap.
Si la noi azi de salarii Bleky (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sylvie, eu m-am chinuit sa nu plang cand am aflat vestea, ca m-am gandit la Sara. A fost profa' de canto a prietenei mele bune, care a plecat in Australia. Soarele asta imi da multa pofta de viata si energie, numai ca nu reusesc sa-l conving pe barbata-miu sa mergem la kidex (expo pentru bebei) ca zice ca nu-s complet refacuta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai am propolis, pana una alta am venit acasa si mi-am facut o stacana de ceai combinat de mine, ma duc acusi sa fac si o gargara cu el.
Trebuie sa-l trimit si eu pe Mr. kalua sa ia niste mandarine sa i le pun copilului in ciubote deseara. I-am mai cumparat niste jambiere, vreo 5 perechi, si gata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Insanatosire grabnica, Kalua! Eu am probleme cu gatul destul de des si ma fac bine cu lapte fierbinte, in care am frecat un galbenus de ou cu o lingurita de miere.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sanatate. Eu adaug vitamina C la sfaturile fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu am fost (si inca mai sunt) tot intr-o fuga, asa ac n-am apucat sa cumpar nimic de Mos Nicolae. Dar ai mei sunt mari, asa ca vor fi incantati daca le dau bani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A, si am mai luat niste ciocolati, so.. we should be good. Eu mi-am primit cadoul de Mos Nicolae in week-end, o fusta neagra, grosuta, de la al meu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, dragelor!
Mi-a adus Mr. kalua Umckaluabo (Kaloba) de la farmacie, incerc prima data mai naturist, ceaiuri, asta, deseara cred ca bag si-un lapte cu miere si galbenus. Ma bag in pat. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari, multa sanatate!
Maine trebuie sa ne soseasca un purificator pentru apa. M-am gandit ca daca tot o sa apara picea, sa nu mai caram sticlele cu apa plata saptamanal. Asta-l cuplam la chiuveta si are vreo 4 filtre. Deocamdata ni-l monteaza de proba si apoi ne hotaram daca-l achizitionam. Domne, eu n-am cum sa ma furisez fara al meu sa-i cumpar ceva. Povestea aseara de o bormasina. M-a zapacit cu sculele astea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox, noi avem un purificator din asta si e foarte util si practic.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar voiam sa va intreb daca aveti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Asta al meu ma duce cam 1330 lei. Al tau cat a fost?
Vreau sa-l montez pe masa de bucatarie, ca n-am loc langa chiuveta, pe blat. |
|
|
![]()
|
|
N-am idee, sincer. Am din asta la firma, nu acasa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:49 AM |
|