![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
seara buna ladies! Eu tocmai ce m-am intors de la ceva shopping si fug la o baita. In seara asta ma scoate mr neith la capsa, sa aniversam 1 an:) am emotii!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, dragele mele! Mi-era un dor de voi!!!!!!!!! Sarbatoriti, va faceti cadouri... Sa traiti, sa va impliniti toate dorintele, si La Multi Ani sarbatoritelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Micul artist a fost incantat. A fost ziua jocurilor si a cadourilor, pentru el si n-am reusit sa stau decat cateva minutele la sueta cu prietena. in rest, ne-am jucat jocurile copilariei gen 'nu te supara frate!'. A fost placut, dar in acelais timp extenuant. Astia mici fie au de 10 ori mai multa energie decat adultii, fie sunt vampiri energetici! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am trecut apoi in fuga pe la seturile de parinti, supermarket si acu' incercam sa ne relaxam. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Dragelor, neat si de la mne!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Nicolae! Ce nasol ca lucrezi atat Cleo...Asa eram si eu la compania cealalta...acum o sa am ceva concediu si o sa stau sa zac! Adevrul e ca aici revul nu mai are gustul de acasa... Faina sigla, Maat! Fanyy cat adevara ai grait cu copchii! Sa stii ca unii devin asa mai ales cand sunt obositi si nu pot adormi pe mine m-au cam apucat iar insomniile... Mon, asa-i cu cateii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Al meu noroc care numai un stapan (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la fete |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna gagici!
Ma bucur c-a venit mosu' la voi. Kalua, relaxare placuta! Ce-mi place cum va fixati voi cate un weekend pentru deconectare. Am avut o zi plina: dimineata au venit si ne-au montat purificatorul de apa si sunt f incantata de rezultat; dupa-amiaza am fost la cumparaturi si apoi am trecut pe la niste vecini sa lasam cadouri pentru sarbatorite. Imi zvacnesc calcaiele. Cred ca m-apuc sa fac liste si-l las pe barbata-miu cu distractia cumparaturilor, ca nu prea mai sunt in stare sa stau atata in picioare. Sunt o umflata si abia mi-am mai scos verigheta azi de pe deget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tocmai ce m-am intors si eu din oras, m-am intalnit cu niste prieteni buni pe care nu ii mai vazusem insa de ceva timp. Am ras si ne-am prostit, de am atras atentia si meselor din jur. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mai, dar traficul din Buc. e infernal si la 1 noaptea. Masinile se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie si de-abia se circula! Este a doua oara cand fetele de la Turabo uit sa ne treaca cate ceva pe nota de plata. De data asta, fusera chiar 3 in minus! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca suntem noi oameni cu bun simt. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxa de-acum o sa fie din ce in ce mai greu insa exista si solutii (odihna) si tu ai tinut stafeta cat se poate de onorabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu la belele pe care le-am avut nici pana la coltul strazii (100m) nu puteam merge pe jos.
Mi-aduc aminte c-am fost acum cativa ani cu un grup mare de prieteni, la Scropoasa la munte (Doamne ce frumoase locuri) si ne-am drumetit pe langa cabana si la un moment dat a trebuit sa coboram o scara cu foarte multe trepte, te-apuca ameteala privind in jos (si eu n-am problema cu inaltimile) apoi trebuia sa urcam pe costisa abrupta si una din fete era insarcinata in luna a 7-a cu ditamai burtica si jur ca era cea mai odihnita dintre noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A nascut la fel de sportiv, s-a internat pe la pranz si dupa 2 ore era totul gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3A cate saptamani de concediu aveti? La noi 4 are cine lucreaza de 10 ani in companie. Eu mai am 5 pana acolo. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum anul asta mi-am pastrat 5 zile si le 'stric' in ianuarie in Cuba, iar la sfr lui iunie planuiesc sa fiu in Romania pt vreo 2 saptamani. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Waw, ce fain cu fata aceea:)
Adevarul e ca nu vezi prea multe femei asa, mai ales la primul copil. Roxa, mai indura-te mamico si ia-ti pauze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cleo, eu am inceput cu 8...la anul o sa am 15 (ceea ce e ok) si 4 dau abia la astia cu 20 de ani... Suna fain planurile tale de conced. N-ati mai fost demult in Ro, asa-i? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
neatsa!
Tre sa merg la sibiciu. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Noi am fost la prietena mea buna din copilarie ca a fost onomastica ei. A fost asa bine, tare mi-a placut. Acu' is cam cu somul in freza ca am ajuns pe la 12 noaptea acasa si m-am mai uita si la un film Luptand pt libertate cu o talibanca care cere azil politic in America si ce-i fac aia pana sa-l obtina, tare mi-a placut da' si trist. Tre' sa-mi fac o cafea sa ma trezesc, ca sunt dizzy. Lasa Fanny ca vine el concediu uiti de tot in el. Nu poti sa te muti altundeva unde sa nu lucrezi macar duminica? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 03:54 AM |
|