IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Nov 18 2008, 09:44 PM
Post #91

Musafir

Intr-un Maserati n-a stat fundul meu vreodata, dar sa va zic cum e cu Ferrari (sa nu ma intrebati ce model ca habar n-am, de-ala caruia i se deschid portierele in sus): trebuie sa ai o conditie fizica foarte buna ca sa poti urca si cobora din masina aia. E atat de joasa, "gaura" de intrare nu-i mare, trebuie sa-ti pazesti capul si-n orice caz nu poti intra acolo ca o duamna.
Si unde mai pui zgomotul care iese din masinile astea, mie mi se par penibile. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Nov 18 2008, 10:04 PM
Post #92

Musafir

Pe mine nu ma prea impresioneaza masinile, in general. Dar cine e domnul asta Emil Cristescu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Nov 18 2008, 10:07 PM
Post #93

Musafir

Chiar asa .. cine e?

+Quote Post
Fanny
post Nov 18 2008, 10:21 PM
Post #94

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

un business man, de vreo 40 de ani, care... Dumnezeu stie cum a facut bani din piatra seaca. Grupul pe care l-a fondat impreuna cu frate-su are activitati in foraj petrolier, minerale industriale, materiale de constructii, industria constructoare de masini, imobiliare si turism. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asa-s unii, capabili sa gestioneze njde domenii! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Uitai sa spun ca domnu' a incercat si politica cu degetul, candidand anul asta la Consiliul Judetean Timis. Dar n-a avut asa succes ca in afaceri.

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2008, 10:35 PM
Post #95

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am facut si eu ciorba radauteana ieri.

...si azi ma doare burta. Am venit lihnita si acum mi-i rau.

+Quote Post
Cindy
post Nov 18 2008, 10:50 PM
Post #96

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Scorpi, azi e ziua ta, nu?? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
(IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/lushpix/uny840/u10040041.jpg) Seamana cu al tau, nu?

Iti ofer asta si fac cinste si fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/photodisc/pdsi007/pdsi007615.jpg)

+Quote Post
kalua
post Nov 18 2008, 11:07 PM
Post #97

Musafir

Nici pe mine nu ma intereseaza masinile, dar cred ca daca n-as mai sti incotro cu banii (din pacate n-o sa sufar niciodata de boala asta), mi-as lua si eu una bengoasa. S-apoi daca omului ii plac jucariile tehnice, de ce nu?
Apropo, la targ eye catcherul de la standul nostru a fost un tren-model cu tot peisajul de rigoare si-n locomotiva o mini-camera de vederi cuplata wireless cu niste ochelari. Si cand te uiti prin ochelarii aia vezi de parca-i fi in locomotiva. Nu va spun ce imbulzeala a fost la chestia asta, sa vada masculii minunea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Nov 19 2008, 01:13 AM
Post #98

Musafir

EEeeeeEEeooOOOooo!!!

Am venit de la karaoke, care de fapt s-a soldat cu un mare bairam scaldat in tequila, in mijlocul saptamanii! N-a fost karaoke, a fost muzica in El gran comandante, insa noi am cantat toate melodiile pe care le-a pus DJ-ul si am topait si tipat de am pus monopol pe club.

Am baut 8 shoturi de tequila si doua de B52 (si n-am nimic, culmea... cred ca le-au lungit... de fapt, nu cred, sunt sigura) si am ajuns acum acasa si-mi pica ochii in gura de somn dar am vrut sa raportez, sa traiti!

Funny night, tuff morning! Asa ca noapte buna de pe frontul de tequila si see you in za mornin'!

(IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 19 2008, 08:15 AM
Post #99

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lexie! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ai inceput de marti?! Ce inseamna tinereturile astea dom'le! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Neata tuturor!

+Quote Post
Teocris
post Nov 19 2008, 08:20 AM
Post #100

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ce fain, Lexi! Ma bucur ca te-ai distrat.
Buna dimineata la toata lumea!
Eu sunt vioaie, in ciuda viselor ciudate ce la am de la o vreme. Simt ca ma sufoc in som, plang, ma zbucium...Dimineata n-am nimic. Probabil ma descarc de tot in somn (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si am inceput sa va vises si pe voi, pe rand.
Sunt un pic necajita. Criza asta mondiala a inceput sa afecteze si familia mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:48 AM