IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Dec 7 2008, 11:53 AM
Post #901

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pe domeniul meu, nu.

Cat priveste zilele libere de sarbatori, vor fi probabil doar cele specificate de lege. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 7 2008, 12:23 PM
Post #902

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu m-am trezit cu o durere de cap cat China. A sunat telefonul lui Mr si are o melodie atat de imbecila si data la maxim ca am sarit din pat de doi metri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

A venit Mosul si la mine, mi-a adus dulcirui, bineinteles, o sticla de vin si niste produse de ingrijire corporala. Azi ma duc pe la parinti, ca ieri a fost si ziua de nastere a sora-mii si merem sa o sarbatorim.

Maat, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. Cand m-ai sunat, eram atat dfe habauca, incat nu mi-am dat seama ca as fi putut intra pe net sa caut numarul ala. Imi pare rau, iubita...

O zi buna eladies.

P.S. mai am doua saptamani si intru in concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 7 2008, 03:27 PM
Post #903

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

3A eu am 15 zile si tot putine sint cand te gandesti cate zile are anul. La noi mai exista si varianta sa-ti cumperi zile de concediu si la un moment dat am intrebat-o pe sefa cat costa ca vreau sa-mi cumpar cateva, de cost nu mai stiu ce mi-a spus insa si aici e limitata libertatea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poti cumpara 3 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fanny OMG musai sa-ti faca statuie in fata cladirii! Eu mi-am adus laptopul si vreo 2 rapoarte medicale de citit insa dupa atatea ore de overtime si stress am dezvoltat o reactie alergica la munca in w-end. Am palpitatii, tensiunea mi se dubleaza, vederea se abureste ... ce mai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... 'ador' sa lucrez in w-end

+Quote Post
3A
post Dec 7 2008, 06:36 PM
Post #904

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Da, Cleo, sunt putine, numai pentru mine pare ok, ca pana acum am lucrat pe contract si nu aveam decat sarbatorile date de guvern, care erau neplatite...

Dar nu pricep cum adica sa-ti cumperi zile? cu ore suplimentare? ca altfel n-are sens, mai bine ti le iei neplatite, si te "costa" atat cat e ziua aia nemuncita...

Fanny....tare nasol, eu nu stiu cum rezisti la ritmul asta...

E tare fain sa te vezi cu prieteni. Ti-ai revenit Mon-ule? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azi ma duc sa vaz si eu Australia
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 7 2008, 07:04 PM
Post #905

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cumperi zile cu banii jos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu cu ore suplimentare, cateva zeci de dolari o zi, cred ca nu multi totusi.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 7 2008, 07:46 PM
Post #906

Musafir

Seara buna fete dragi!
Cleo si 3A, ma bucur ca am putut fi batoasa pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si chiar mai vreau. Apropo de dependenta de serviciu, azi ma invarteam prin casa si ma gandeam ca n-am domne nimic de facut pentru la serviciu?! Am citit si eu ieri un memo de vreo 13 pagini, dar parca nu era suficient.
Cleo, vezi ca nu vreau sa te ratez la anu, in iunie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Apropo de concediu, in State tot asa de nasol e. Dupa un an de munca ai doar 5 zile de concediu. La noi obligatoriu ai minim 21 de zile.
Astazi m-am uitat pe atlasul geografic pe unde vine Tara asta de Foc, unde a plecat Bulina noastra. E mai jos de stramtoarea Magelan si face parte din Argentina.

+Quote Post
fantasy
post Dec 7 2008, 08:49 PM
Post #907

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Seara buna! Weekend agitat....concluzia: acu mi-e rau! Ma duc sa incerc sa dorm.

+Quote Post
kalua
post Dec 7 2008, 09:31 PM
Post #908

Musafir

Eu am dormit de-am spart si-am mancat. Mi-a trecut durerea de gat si-am ramas cu o raceala ca la carte: stranut, tusesc si-mi curge nasul ca robinetu'.

Roxanici, chiar ca te tii tare si e ok cat te simti bine.

+Quote Post
claudia_electra
post Dec 7 2008, 09:32 PM
Post #909

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Concediile sunt subiect incendiar, eu as falimenta daca mi-as cumpara zile de concediu din banii mei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sotul meu insa primeste bani inapoi pt zilele de concediu neluate (firma lui da o tona, cred ca aproape 50 pe an).

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 7 2008, 09:43 PM
Post #910

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Da 3A mi-a trecut mai spre seara am fost chiar harnica am facut un fel de tarte cu branza in forma de muffins si niste islere.
Am fost la plimbare intr-un parc pe langa bazin tare frumusel parcul, am vazut si Argesul erau lebede si ceva rate salbatice cred se duceau parca se dadeau cu skiurile de la curent. Si am vazut pescarusi asa frumosi erau dadeau din aripi destul de lent poate erau obositi mi-am adus aminte de mare si acum m-as duce la mare cu tot frigul.
A nins la Sinaia, deci e posibil ca Mosul sa ne aduca si zapada.

Oaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu Claudia 50 de zile de concediu ala da job. N-au un loc liber si pt. mine just kidding.
Deci intr-un timp eram setata rau sa emigram in Canada apai cand aud de 15 zile de concediu si atata munca gasssssssssshhhhhhhhh bine-mi pare ca n-am emigrat. Din alte puncte de vedere probabil nu-i ca-n Canada la noi, dar eu nu-s din aia care sa fiu obsedata de munca imi place sa-mi petrec destul timp si acasa.
La francezi cred ca m-as duce ca acolo au un fel de program redus 4 ore, bine nu esti platit de sa dai pe spate, dar ai timp si de copil. Da' daca lucreaza si sotul cred ca te descurci.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 7 2008, 09:45 PM

+Quote Post

150 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:18 AM