IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Dec 7 2008, 09:44 PM
Post #911

Musafir

Offfff... azi am umblat 5 ore prin magazine sa cumpar cadouri. Sunt cel mai groaznic cumparator de cadouri din lume. Niciodata nu le nimeresc desi stau si ma tot gandesc si razgandesc de 1000 de ori. N-am mancat mai nimic, afara ploua cu galeata in mijlocul lui decembrie, tot felul de tembeli grabiti ma claxoneaza, nu gasesc loc de parcare. Grrrr. Life sucks.
Dar vine el concediu. Io is libera din 19 decembrie pana in 5 ianuarie inclusiv. Si ma duc in Irlanda la pretini. Iaca asa. Na!
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Dec 7 2008, 10:35 PM
Post #912

Musafir

Scorpi, distractie placuta in Irlanda! Ai gasit cadouri pentru prietenii de acolo? Ca parca ziceai ca-i ziua tipei, cat esti tu in vizita la ei.
Eu am vazut la stiri ca la voi a nins.
Kalua, draga mea, ai mare grija. Ca la fel a fost si la mine si abia dupa o saptamana si ceva m-a lasat in pace. Abia azi pot spune c-am fost refacuta.
Mi-am comandat la plafar ulei de tea tree si abia astept sa-l testez. M-am imprietenit si cu tipa de acolo. Cu toata lumea intru-n vorba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
MoN frumos Pitestiul descris de tine.
Ma retrag de la bar, va pupic si va doresc o saptamana fructuoasa! Eu voi avea de munca la greu, dar nu ma plang. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 7 2008, 11:33 PM
Post #913

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

seara buna girlies

da, bulina e acum in Buenos Aires, a ajuns cu bine dupa 11 ore de zbor, maine cred ca pleaca mai departe.

tii ce frumos a fost filmul Australia. Iar Jackman are secvente in care atata-i de aratos ca ma uitam cu un zambet tamp la ecran. involuntar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxa daca ajung in Bucuresti, in afara de aterizare, sa stii ca special vin sa va vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe fata din povestea de ieri, au apucat-0 durerile facerii in plina plimbare pe bulevard. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci a tinut stafeta pana la capat.

eu cred ca am ulei din asta prin dulapioare pe undeva insa la noi e o solutie Windex grozava, puf-puf de 2 ori si sterg putin cu servetul et voila! straluceste! Am sa incerc si cu tea tree oil sa constat diferenta.

clau, 50 de zile pe an??? aproape 7 saptamani?? holly cow! da-mi adresa pe privat (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) sa-mi depun cv-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

kalua ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

scorpi cool! deci ai rezolvat-o cu cadourile?!

+Quote Post
3A
post Dec 8 2008, 01:09 AM
Post #914

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

'nseara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu chiar am ramas cu gandul la Jackman, poate-mi cumpar DVD-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tare fain film.

Asa Roxi. tine-te tare. O sa vezi ca-i greu la inceput dar dupa aia gasesti tu diverse interesante si pe acasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cum e cu virusul ala, ai scapat de el?

Scorpi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) nu te mai necaji, relache, si o sa gasesti precis cadourile super (IMG:style_emoticons/default/322.gif) daca nu le-ai gasit deja.
Sa vezi tu ce fain o sa fie in Irlanda! as faci poze sa ne arati si noua (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Kalua, sanatate!

Waaaw, 50 de zile? cred ca toti jinduim dupa asa un conced (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 8 2008, 03:00 AM
Post #915

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De aiasta votghiti voi?
(IMG:http://www.topnews.in/light/files/Hugh-Jackman3.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Dec 8 2008, 03:52 AM
Post #916

Musafir

Eu nus tiu de cine vorbesc fetele, dar asta e un tip fain, Maat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci, trebuie sa vad si eu Australia! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu mai am 7 zile lucratoare anul asta. Apoi, libera pana in 5 ianuarie! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Dar sa vedem ce ne aduce Anul Nou, ca deocamdata, vestile nu sunt promitatoare. Pana atunci, I'll enjoy my vacation. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 8 2008, 04:13 AM
Post #917

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3a si eu iau dvd-ul cand o apare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Di el e, dar in filmul asta are o imagine mult mai atzatzoare, check this out http://www.imdb.com/character/ch0115058/mediaindex
eh? ce-i al lui i-al lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pesca ce fain, macar te odihnesti. Sa speram ca 2009 va fi un an mai bun

+Quote Post
3A
post Dec 8 2008, 05:33 AM
Post #918

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

neee, still...nu e nici o poza cu pectoralii goi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o sa visez precis frumos la noapte! un oftat asa din rarunchi...

Asta e Di. Musai Pesca sa vezi filmul, si daca n-ai cu cine ma "sacrific" si te insotesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pesca macar ai scapat de primul val? sau inca nu au anuntat nimic cum e ?

pupici la fete

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 8 2008, 09:26 AM
Post #919

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) E luni, e urat afara si eu sunt cu bateriile terminate. Vreau concediu de pe 2o. Sper sa reusesc sa imi iau.

O saptamana buna, ladies!

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 8 2008, 09:45 AM
Post #920

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Eu m-am trezit tare greu azi dimineata, am dus-o pe fiica-mea la gradi, tre' sa strang prin casa, sa ma tulesc la cumparaturi nu prea mult timp si sa fac mancare si un tiramisu.
Beau si eu cafeluta si ma duc la treburi.
Si noi plecam acasa din 19 dec si stam pana in 5 ian. De abia astept si daca tine Dumnezeu cu noi, poate ninge engros.
Sa incepeti saptamana cu spor.
Roxi cand nu mai poti las-o mai moale, stai linistita ca asa eram si eu ca tine, ce-o sa fac acasa o sa ma plictisesc de moarte, mi-am listat o gramada de documentatie ca sa citesc, mumu ca in primii 2 ani daca n-ai ajutor n-ai timp sa te plictisesti. Anw luna a 9-a nu mai e asa roz, simti nevoia de odihna.

+Quote Post

150 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 02:56 PM