![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata, gagici!
Eu am concediu incepand cu 23 si-ncep lucrul pe 7. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zile de concediu pe an am 30, ceea ce mi se pare ok. A venit Mos Nicolae si la serviciu: de la seful nostru niste nuci, alune de pamant, o mandarina si doua forme de fursecuri, una dintre ele in forma de pantof cu toc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar de la seful mare MM o punguta cu praline produse manual. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Cleo, abia te astept (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) si sper s-o vaz si pe Kalua la anu'. 3A, astazi e ultima zi de augmentin si merg miercuri dimineata sa-mi refac analizele. Nu stiu de ce am eu impresia ca sotul lui Clau o lucra-n invatamant. Doar acolo sunt concediile astea. Apropo de filmul Australia, eu ii admiram de zor toaletele dsoarei Nicole Kidman de la premierele filmului in Europa (Londra, Paris, Madrid, Roma). E musai sa-l vad, mai ales ca nenica Jackman pare destul de sexy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu mai am 2 saptamani si 3 zile de munca si-apoi intru in vacanta prelungita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Spor la treburi dragutelor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata gagici!
ma bucur ca a venit mosul pe la voi, mosul meu a avut amnezie si m-a uitat anul asta dar a promis ca vine la craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la noi sunt 5 saptamani de concediu pe an as mai avea o saptamana de luat dar.... seful meu pleaca in vacanta la Marrakech cu familia si inca nu stiu daca pot pleca si eu....mi-as fi dorit sa pot pleca in romania... imi lipsesc traditiile de acasa... nu prea am noroc cand vine vorba de concedii... eu sunt persoana de sacrificiu... ce sa fac daca nu am copiii? parintii sunt prioritari! asta nu inseamna ca nu vreau sa am si eu sarbatori linistite in familie, nu sa stau intre 4 pereti sa fac ore de permanenta ... off iar e luni |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! V-am citit dar nu am mai apucat sa va si scriu. Uratica zi, ploioasa, cred ca-si intra iarna in drepturi.
Am vrut ieri sa mergem la Outletul cel nou de pe Buc-Pit si era coada cu vreo 100 metri inainte de intrarile pe breteaua ce duce spre carrefour/centura. Ingrozitor! Am renuntat pentru ca era cu siguranta o mare debandada in magazine. Aseara am fost la Unirii sa vedem ce s-a organizat, pe bulevadul cu fantani (care-i inchis pana pe 4 ianuarie): sunt casute din 6 in 6 metri cu ciorapi de dama ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) manusi, branza de burduf si carnati, vin fiert (lungit cu apa), inele la 10 lei, margele, kurtos kolac, gogosi, clatite, popcorn si jucarici. Cel mai dragut lucru e saniuta trasa de reni pentru copilasi, am mangaiat si eu o renita, asa de dulce si pufoasa era (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Au venit pe scena niste copilasi veniti de prin Moldova si au cantat colinde, a fost dragut, dar ca de obicei, se poate mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta-i briefing-ul pe weekendul trecut. Sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
La noi e o floscaiala, de nu-ti vine sa iesi din casa. Acuma daca da un inghet sa te tii, vere (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Concediul ala suna mai bine decat e in realitate, pt ca practic nu-si poate lua niciodata atat de mult. Iar firma nu e deloc de invidiat in ceea ce priveste salarizarea, eu incerc sa-l gonesc de la ei de cand l-am cunoscut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Eu sunt cu mintea in vacanta deja, plecam vineri dis de dimineata catre Cuba & Jamaica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Dar o sa-mi lipseasca mult bradutul, luminitele, cozonacul de acasa...imi iau colinde pe Ipod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doamne ce de vacante exotice pe aici! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Have lots of fun!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, Clau! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Las' ca mi-am luat si eu colinde cu mine in tarile calde si nici n-am apucat sa le ascult. Nu mi-a lipsit niciodata nici zapada, nici feeria Craciunului, la mine a fost intotdeauna o cu totul alta atmosfera. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) S-apoi imi inchipui ca si oamenii aia acolo pun brazi sclipiciosi prin hoteluri si prin magazine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, aruncati o privire, va rog.
www.elady.ro |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:24 PM |
|