![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ai adaugat ninsoarea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zuper Eu tre sa ma duc iar la sala( am fost si dimineata), ca dragu de sefu-miu e inzapezit nush pe unde (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaa, ca in povesti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Foarte dragut Mat!
Foarte dragut Mat! imi imi place e asa discret si ii da o nota de eleganta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai trebuie sa se citeasca, nu sa fie vizitatorul zapacit de-atitia fulgi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Draguti fulgii eu ii vreau si in realitate.
S-a facut frig si aici a iesit un soare cu dinti atmosfera ca umezeala si frig e prepare pt. o ninsoare. Eu as colora bradutul din sigla cu verde si l-as impodobi, da' eu is cu viata mai colorata imi place colorat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu ma lua in seama daca nu-ti place ideea. Eu tre' sa ma apuc de facut mancare si am un chef. Ascult Bob Sinclair Rock this party sa-mi mai vina cheful. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Va salut din viteza ca am multa treaba pe aici. Am avut un weekend foarte plin. Sambata seara am fost ca concert Coldplay si a fost fan-tas-tic, cel mai fain concet ever, cu toate ca i-am mai vazut si acum cativa ani. A meritat toti banutii, am cantat pana am ragusit, de fapt tot publicul a cantat de nu-i mai putea opri. Super! Si acum mai sunt 'on a high'. Ieri am fost toata ziua la shopping cu gagicile, dar n-am prea avut spor, mai mult am stat la barfe. V-am pupat! Sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ninge la Elady (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
neee, still...nu e nici o poza cu pectoralii goi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o sa visez precis frumos la noapte! un oftat asa din rarunchi... Asta e Di. Musai Pesca sa vezi filmul, si daca n-ai cu cine ma "sacrific" si te insotesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pesca macar ai scapat de primul val? sau inca nu au anuntat nimic cum e ? pupici la fete 3A (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) prietenul la nevoie se cunoaste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Inca nu s-a anuntat primul val la noi, dar asteptam cu nerabdare "awards winners". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoasa ninsoarea!
Ce-mi plac mie barfele cu gagicile Happy! Mama Clau ce putin mai ai pana la vacanta. Distractie placuta! Te intorci pana de Anul Nou parca, cand abia astept sa aflam si sexu' copilului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . De 2 zile n-am mai mancat carne si ma simt f bine. Sara e un pic cam zbenguici. Ma intreb unde o mai avea atata loc. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, aveti cumva idee de la ce firma pot lua un decodor d-asta sau cum ii zice,cu antena ceva,sa prinda si Albinoiu programe romanesti in Italy? UPC, oare?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:46 PM |
|