IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fantasy
post Dec 8 2008, 05:34 PM
Post #941

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Rozel ai PM!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 8 2008, 06:53 PM
Post #942

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies

-20 de grade la Montreal si cu vantul chiar -30 (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) insa eu sint practic secunde in aerul rece. La metrou in schimb cred ca-s +50 de grade. E cumplit sa calatoresti in aldura aia si-apoi sa iesi in gerul de-afara. Eu sitn norocoasa, circul numai prin interior

Clau ce fain. Distractie placuta!
Si eu de-abia astept sfarsitul lui ianuarie sa ne prajim in soare. Fii-mea o sa implineacsa 9 ani acolo. Tii ce bucurie pe ea, c-o sa fim 4 familii si fiecare cu copii, o sa iasa fain, cred.

Roxi tinem legatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum daca toate bune si frumoase prin aprilie incep sa caut bilete. M-am uitat fugitiv acum insa n-am vazut nimic interesant.

3a 'pectoralii goi' ? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) you`re baaad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 8 2008, 07:01 PM
Post #943

Musafir

Cleo, ai mare grija sa nu racesti cu variatiile astea de temperatura. Si la noi aici e cald la metrou si iesi transpirat afara.
Mama ce fata mare ai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce bine ca v-ati strans mai multe familii.

Pe mine m-a stors de energie italianul de la Paris (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Am scris la mailuri de mi-a venit rau, dar omul e bine intentionat. E singurul care se chinuie sa gaseasca o logica a lucrurilor si sa ma ajute. In schimb, am unele frantuzoaice care nici nu se sinchisesc sa-mi raspunda la mailuri si nu le intreb de sanatate, ci chestii importante, mais....on verra.

+Quote Post
pescarush
post Dec 8 2008, 07:16 PM
Post #944

Musafir

Chiar am vorbit cu sora-mea azi, si mi-a spus ca erau -30 cu factor de vant la Montreal, dimineata. Aici erau "numai" -10. Dar cica se incalzeste, pana pe miercuri, la +7 grade. (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 8 2008, 07:32 PM
Post #945

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi ia sa vezi tu cum zboara vremea. Acus ii taiati motul si ea tine de suzeta cu dintii/gingiile , acus nu te mai intelegi cu ea dimineata ca vrea sa-si puna lantisoare, bratari si inele in exces (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pesca la +7 faci tu asa (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ?? eu numai daca plusez cu 23 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 8 2008, 07:52 PM
Post #946

Musafir

Pesca, ce mai face sorela aia a ta 'good looking' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
Imi strang si eu jucariile si ma pregatesc de plecare. Abia astept sa ajung acasa sa-l iau pe Alchimist in brate si sa citesc. Imi place cartea.

Ehe Cleo, abia astept sa trec prin toate etapele enumerate de tine.

+Quote Post
rozy
post Dec 8 2008, 07:56 PM
Post #947

Musafir

Eu am o problema.........ma doare-n talpi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am purtat tocuri, da' acu vreo sapt si ceva. Sa fie de atunci? E 'nervant tare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Moooor!! Un bou/vaca de vecin/vecina si-a aruncat de la balcon servetelele nazale pe care le-a strans probabil in decursul a vreo 2-3 zile de raceala crunta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Gradina mea e plina,la fel si scarile de la intrare

This post has been edited by rozy: Dec 8 2008, 08:03 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 8 2008, 08:29 PM
Post #948

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Yeeey, ninge si pe forum!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 8 2008, 08:34 PM
Post #949

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ladies, vi-l prezint pe Grigo, the best programmer in the world. Cel care sta in spatele a tot ce inseamna programare legat de elady.
Fetele, va, rog, un pupic pentru Grigo, pls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 8 2008, 08:39 PM
Post #950

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Aha, Grigo care aduce zapada. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Multumim! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:51 PM