![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Grigo, great job! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce bine arata, nu imi mai vine sa plec (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, daca vaz macar atitia fulgi la noi, o sa fiu un om ultra-fericit!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, si eu vreau un Craciun alb.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Si eu, si eu
Hai ca poate ninge si la noi (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) Tiii, ce ciudatenie... Mie imi apar toate emoticoanele abramburite. Si in dreptul celui numit crying e avatarul lui Rozy. Vedeti si voi asta ? Oricum, il felicitam pe Grigo pentru fulgi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
What? Eu? Unde?
Mie nu imi mai apar fulgii.....si mai inainte imi dadea o eroare,nu se mai incarca forumul |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Rozy, mie imi apari acum cu avatarul albinei.
Si am avut si eu probleme de intrat pe forum din Internet explorer, imi dadea eroare. Am putut intra doar din Mozilla. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu sunt pe Mozila si n-am probleme. vaz bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si eu tot pe Mozilla. Nu am probleme.
P.S. disparura fulgii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Inseamna c-o fi la mine problema...scuze, incerc s-o rezolv.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da` pe forum n-avem fulgi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ce merge toata lumea in vacante exotice... mi-ar placea si mie sa fac revelionul intr-o tara d-asta calda, da nu ma lasa buzunarele. Altfel... stau de jumate de ora cu masca pe fata ca m-am apucat sa citesc din urma si am uitat sa o spal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tare uracioasa vremea in Bucuresti azi, degeaba m-am aranjat eu frumos de dimineata, am iesit afara si in 10 minute aratam de parca am alergat prin ploaie toata ziua. ps: stie cineva cu ce se duce mirosul de usturoi de pe maini? am curatat ieri putin usturoi si imi miros mainile groaznic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:12 PM |
|