IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
danati
post Dec 8 2008, 10:46 PM
Post #961

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

S-a rezolvat. Am intrat de pe IE si e totul OK acum.
Mai putin fulgii care au disparut si la mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) deee ceee?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 8 2008, 10:54 PM
Post #962

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Care fulgi, unde fulgi? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 8 2008, 11:01 PM
Post #963

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lamaia alunga orice miros, Neith! taie o feliuta si "spala-te" cu ea pe maini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uita-te pe site, BG! Avem fulgi de nea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 8 2008, 11:31 PM
Post #964

Membru de Onoare

Member No.: 265

Uhuu! I-am vazut (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) M-a apucat melancolia...

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 8 2008, 11:48 PM
Post #965

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleolica apai si eu as vrea sa te intalnesc da' nus daca o sa fie posibil. Cand vii in tara zi datele mai inainte poate facem o intalneala scurta -ca banuiesc ca o sa fii obosita de pe drum- la Bucale.

Am gasit pe grupul de poze 2 carti d-ale Kinsellei in engleza, parca Walpu le-a pus thanks a lot din partea mea si maine poate apuc sa citesc macar cateva pagini, ca prea o laudati cu foc.
Ma tulesc la somn ca azi am avut o zi d-aia de n-am stat prea mult locului si is obosita.
Noapte buna, ladies.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 9 2008, 12:24 AM

+Quote Post
pescarush
post Dec 8 2008, 11:50 PM
Post #966

Musafir

QUOTE(Cleo @ Dec 8 2008, 12:32 PM) *
Roxi ia sa vezi tu cum zboara vremea. Acus ii taiati motul si ea tine de suzeta cu dintii/gingiile , acus nu te mai intelegi cu ea dimineata ca vrea sa-si puna lantisoare, bratari si inele in exces (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pesca la +7 faci tu asa (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ?? eu numai daca plusez cu 23 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ti-a scapat sarcasmul.
Roxy, mersi de intrebare, sora-mea e bine, ca toata lumea, se pregateste de vacanta de sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Da, asa e, Cleo are dreptate. It's a lot of fun cu copchiii astia. Adevarul este ca viata fara ei mi se pare mult prea seaca. Noi ne pregatim de intrarea in liceu. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Saptamana asta avem open house la 2 licee (intre care trebuie sa ne decidem) si apoi sa alegem materiile pentru cls. a 9-a, pana prin ianuarie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Dec 8 2008, 11:51 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 8 2008, 11:57 PM
Post #967

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O sa fie miine iarasi fulgi., E o mica problema de compatibilitate. Miine se rezolva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Danati, szi, poke daca ninge, iesim la o plimbare in zapada? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 9 2008, 12:47 AM
Post #968

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(pescarush @ Dec 8 2008, 04:50 PM) *
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ti-a scapat sarcasmul.

asa-i, mi-a scapat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

povesteam cu o prietena despre filmul Australia si pana sa spun ca l-am vazut mi-a spus ca-i o porcarie. Si i-am spus ca pesemne n-a bagat in seama exemplarul care se plimba pe DITAMAI ecranul si a recunoscut ca e mmmmmmm . Apoi a fost randul meu la cuvant: weeell, now you're talking. Spunea ca l-a vazut pe Jackman intr-un show pe Broadway si a iesit ametita. Io parol c-o cred pe cuvant! Asa am iesit si eu ieri de la film (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Apoi discutand mai serios pe tema stolen generation mi-a recomandat un alt film pe care am de gand sa-l vad diseara Rabbit-Proof fence din 2002 si spre rusinea mea o alta istorie sangeroasa pe care nu o stiam, cea a tazmanienilor daca aveti chef sa cititi http://www.africawithin.com/rashidi/destru..._aborigines.htm cate nenorociri a putut face omul (alb) de-a lungul istoriei

+Quote Post
pescarush
post Dec 9 2008, 12:51 AM
Post #969

Musafir

Chiar ma gandeam sa mergem si noi la Australia in week-endul care vine, dar tocmai am fost invitati la party de fosta mea colega din Caraibe, asa ca... ramane pe alta data. probabil cand va veni pe dvd, pentru ca week-endul urmator avem rezervare la un bar/restaurant.

+Quote Post
Cindy
post Dec 9 2008, 03:17 AM
Post #970

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar chiar la noi cand o ninge?! Dar o ninsoare frumoasa, cu zapada alba, pura, nepangarita de mocirle.

Rox, ia zi, ce faci cu tea tree-ul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am avut in seara asta petrecerea firmei, care s-a prelungit pana la 2 dimi. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Am mai primit o oferta de job, dar nu stiu ce sa fac. Domeniul imi place (si se intra destul de greu in el), salariul e bun, dar inca nu reusesc sa balansez toate pro-urile si contra-urile. Ar presupune multe schimbari in viata mea.

+Quote Post

150 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:25 AM