![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Grigo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt stesata la maxim. Astept un raspuns care nu mai vine. Il mai astept saptamana asta si apoi iau masuri. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
neata! :sleepy:
tanjesc dupa un conshed! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mi-e un somn de nu va vad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu cu somnul stau bine. Acu' beau o cafea poate-mi trece.
M-am uitat azi dimineata (m-am trezit cu noaptea in cap, n-am mai avut somn) la stirile de la francezi si imi place de Sarkozy ca nu are atitudinea aia de pupat americanii in fund cel putin asa se intelegea din ce spunea in legatura cu criza. N-am nimic cu americanii da' pur si simplu nu imi place cum rezolva unele conflicte ca sa-si apere interesele. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Si eu is moarta de somn. Cred ca-i ceva in aer.
Pesca, succes baiatului! Sweet, sterg geamurile si oglinzile cu el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am mancat bomboane cu ravase, adusa de colegele care au fost la Lyon. Acum sunt indulcita la maxim. Neith, usturoiul e mai nasol ca ceapa. Intr-adevar lamaia se zice ca face minuni. Cleo, apropo de istorii, citesc in ultima vreme despre viata femeilor in lumea araba. Asta cu Tasmania n-o stiu (dar ma voi documenta). Cand ma uitam prin atlas duminica, marea Tasmaniei este intre Australia si Noua Zeelanda. Apropo, maine pleaca sorela. Va fi prima data cand vom fi doar cu parintii la masa de Craciun. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
In lumea araba e jungla de-a dreptul pt. femei. Naspa de tot, in unele tari e jale mare cum sunt tratate femeile din pacate mai exista asa ceva. Am vazut un film despre o afganistanca OMG acu' nus cat era realitate, da' ce la ei in tara daca era realitate nici n-as pune piciorul intr-o tara ca aia.
Si numai cu comanda se gaseste altfel n-ai gasit ulei de tea tree? Cica e bun si pt. acnee, la oriflame e o intreaga gama pe baza de tea tree n-as putea spune cat sunt de bune ca n-am folosit safe to Good n-am avut niciodata probleme cu acneea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
si eu is cam adormita astazi, am alunecat pe scari si ma doare glezna dreapta... asta mai lipsea |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, ai grija!
Pe mine ma scoate din sarite la lift cand se impinge cineva in burtica mea impozanta. Totdeauna trebuie sa atrag atentia. MoN, daca am nevoie de ceva, ii spun tipei de la Plafar si mi-aduce, daca nu are momentan in magazin. Chiar am vorbit cu ea la telefon acum si mi-a adus. Iau 2 sticlute, ca sa am si rezerva. O sticla are doar 10ml. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Di, eu ma bag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) accept propunerea ta! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
La noi nu merge SAP-ul si nici n-o sa mearga pana la 1, deci la serviciu am facut pana acum asa: baut sampanie de-a vaduvei Clicquot, sters praful de pe birou, sters si dezinfectat telefonul si tastaura, fumat doua tigari, stat de vorba si scris doua e-mailuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, pai te tine o sticluta de-aia cel putin juma de an, asta in cazul in care esti foarte activa la spalat geamurile. bleks, sper ca nu s-a intamplat nimic rau la glezna. PS: tocmai am primit un e-mail de la IT ca IBM-ul le-a zis ca update-ul la SAP dureaza pana la 3. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:09 PM |
|