![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata! De azi dimineata citesc pe aici!
Si mie mi.e somn de vad in picatele da asta e! E normal dupa 3 zile jumatate state acasa! Si ams i treaba pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Hai va pup, o zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mi se umfla glezna si ma doare, am pus niste gheata.... abia pe la 3 pot pleca de la birou
mi-am scos cizma asa de tare ma strangea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, vezi sa nu fi facut vreo entorsa. Sa te duci la medic dupa serviciu. Din batrani, stiu, ca daca te infasori cu foi de varza in jurul gleznei, e de bine.
Albi, chiar ma intrebam pe unde umbli. Sa ai spor. Kalua, ce bune-s pauzele astea tehnologice apropo de SAP. Iti dai seama tu ce-o sa mai sterg eu la geamuri cu Sara-n brate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aseara nu puteam dormi ca ma gandeam cum sa fac impartirea de prime la fetele mele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am reusit in cele din urma. Vreau sa fiu justa cu toata lumea si nu mi se pare normal sa dau aceeasi prima tuturor, in conditiile in care unele muncesc mai 'pe branci' si altele mai putin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bleks, du-te la un doctor dupa serviciu, neaparat!
Eu sunt acasa, am avut voie sa ne luam juma de zi de concediu dupa numai doua ore de frecat menta pe-acolo. Am fost la magazinul de delicateturi, la un magazin de haine, m-am plimbat oleaca prin soare... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Rox, chiar tin sa te felicit ca dai prime dupa merite! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, cred ca-ti dai seama ca oricum, cele mai putin muncitoare nu vor fi multumite. Oricum, sunt in asentimentul Kaluai, mai rar vezi ca se tine cont si de volumul de munca depus.
Bleky, neaparat la doctor, sa-ti faca niste raze X. Multa sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma stric de ris!
http://www.elady.ro/articole/comentarii-2108.html |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Tare de tot asta!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coreeect! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma doare burta, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Haideti maaii asta nu face parte din poftele ce te apuca int impul sarcinii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sambata fusesiintr-o discoteca de romani de aici! Ce pot sa spun? m-am simtit ca la romani! Nu am ascultat atatea manele una dupa alta in toata viata mea! SI ce puteam sa fac? Am si dansat nu? O my God! jur ca nu mai fac! Si am dat 5 euro pe un gin tonic! Si daca tot am inceput am baut 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da! Mi.a fost rau a2-a zi! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:51 AM |
|