![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai poftesc domne si io la un vin fiert, ca tot vorbesc fetele p-aci, dar ma abtin. N-o fi un capat de tara. Vreau un copil sanatos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Of, sper sa fie multumite de sume si sa nu ma considere economa, dar eu fac calculele ca sa ma incadrez si in buget. La noi se da si al 13 lea salariu, ceea ce e f bine. Faza asta cu apreciatul in functie de volumul muncii am vazut-o la sefa mea si am preluat-o si eu implicit. Mi se pare justa. Eu credeam ca asa e peste tot, adica cand primesti o prima, o si meriti, nu c-a picat din cer (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incercat cu lamaie, s-a mai dus din splendoarea mirosului... insa tot se mai simte. Mr zice ca am eu un pitic pe creier... ca el nu simte nimic. Da io simt! Serios!
Azi n-am avut chef de mers la facultate, stat acasa si lenevit. Tare a fost frumos in Bucuresti, am tot admirat vremea ( uitandu-ma pe geam, bineinteles ). E mai sanatos statul asta in casa... iar am intrat in buying frenzy si daca trec pe langa vreun magazin si am bani la mine e nenorocire. I-am dat aproape toti banii lu` mr, sa fiu sigura ca nu cheltui mai mult decat trebuie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neith, e bine daca ai incredere in el sa ii lasi banii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pentru spalat geamuri, oglinzi, eu am o solutie speciala. E mai bun tea tree-ul decat asta? Ca mai nou, am devenit maniaca de curatenie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu o mentin, dar cand ma apuc, ma apuc pana in panzele albe! Si mie mi se pare corect sa le dai primele in functie de merite. Mai ales daca stai alaturi de ele si evaluarea este justa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nasa mea cand face curatenie, se apuca si dezinfecteaza, fierbe tot din casa. E maniaca!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu sunt ca si Sweet! Nu mentin nimic! De la o sapt la alta e dezastru la mine in casa! Da cand ma apuc zici ca-s maniaca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
m-a bufnit plinsul...
A fost primit urmatorul mesaj de feedback QUOTE Nume: axxxxxxxxxx
Email: xxxxxxxxxxxxx Varsta: 59 Ocupatie: pensionara Mesaj: totul este OK, nu este zi sa nu intru pe sit-ul acesta.felicitari si mai astept multe altele.La multi ani si sa-mi fiti aproape si in anul ce vine. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Apropo de chestia asta cu bautul in timpul sarcinii, mi-am adus aminte ce mai bea bere vara-mea cand era gravida.
Se ducea in Becker Brau, chiar cu o seara inainte sa nasca a fost acolo si a baut o bere, a dansat fata, a doua zi a umblat toata ziua si la 2 noaptea au luat-o durerile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Wow Maat ce frumoos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna seara!
|
|
|
![]()
|
|
Spuneti-mi si mie la multi ani va rog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:34 PM |
|