![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca Diana, Sylvie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Multumesc Clau, the same baietelul, c-asa am eu un feeling (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...
Tortuletul a fost pentru familion, ca petrecerea o facem maine la Mc Donalds. Se-anunta trupa mare de copii cu parinti (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Crema (in interior si pe deasupra) e din branza dietetica cu zahar praf, zahar vanilat, suc de portocale, gelatina. Blatul seamana cu cel clasic de pandispan, dar insiropat cu sampanie de piersici + ness (pentru aroma) si iarasi zahar vanilat Kalua, iertare c-am detaliat aici (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Multumesc, Roxi ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) N-am zis inca pan-acum, da' acum m-am decis, fac public: in ziua/noaptea cand o sa nasca Roxi, eu ma-mbat (de bucurie, evident (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) ) Si peste vreo cativa ani, facem o intalneala Sara-Dia live, sa ne-ajute Dumnezeu. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Apropo de nastere, imi zicea azi pedichiurista ca eu sunt genul care n-o sa tipe la nastere, avand in vedere ca ea ma chinuie lunar si nu scot un sunet.
Sa stii ca si io vreau sa te vaz intr-un viitor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca Dienuca, sylvia! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Asa ce-mi place cand intru aici si vad atata activitate si bucate minunate, nici nu va imaginati. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Halloumi cu fasole verde si salata (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0317.jpg) Aceeasi garnitura acompaniata de bucata de vita fericita (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0320.jpg) Fasolea arata un pic arsa pentru ca dupa ce-am fiert-o al dente bine, am dat-o in unda de unt cu usturoi si cu plante. Aceeasi chestie se poate face si cu varza de Bruxelles, le da un gust foarte, foarte bun. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sylvia sa-ti traiasca zana multi ani fericiti (IMG:style_emoticons/default/band.gif)
kalua ador halloumi-ul prajit, mai am niscaiva variatii pe tema lui in carticica luata ieri. O sa detaliez cand apuc. cine-a fericit-o pe vita? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) quesadillas cu cascaval si carnat chorizo scos din tigaie (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4719.jpg) gata de mancat (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4728.jpg) copilului i-a placut tare |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Multumesc pentru urari, fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Cleo, cand ai timp, pui te rog reteta la quesadillas, arata tare bine. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
O mica explicatie a dat Cleolica aici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sylvie La multi ani fetitei tale.
Roxi nu vreau sa te infricosez, da' durerile alea cand nasti nu-s chiar piece of cake, se misca oasele ca sa lase liber traseul bebelusului. Vestea buna e ca daca te ajuta doctorul scapi destul de repede si nu ma apuc sa-ti spun ca cred ca le stii si tu avantajele nasterii normale, dar eu is de parere ca daca poti naste normal n-are rost sa faci cezariana. Ar fi bine daca ai vreme sa te duci la cursurile alea ce se fac cand esti insarcinata. Si cu vitaminele, daca nu esti anemica si mananci variat nu are rost sa iei vitamine asa-i. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani printesei tale, Sylvia!
Deci WOW, am facut lac in jurul meu de cat am pohtit la bunatatile astea. Sunteti niste bucatarese desavarsite, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o sa scriu diseara ceva variatiuni la quesadillas si la halloumi sa fie, sa se gaseasca pt eventualele amatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:36 PM |
|