![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu, bre! Atata ma duse capu', sa scriu in primul topic de haleala care-mi iesi in cale. Dar promit sa apar si cu poze, daca gatesc aratarea asta.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
numa "prostii" inveti de la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am balit tastatura acu |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!!!
Astazi mananc de post - Vinete Imam Bayildi (cartea noua de bucate cu retete turcesti): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2974.jpg) Bucatita aceea de branza e tofu, nu intrati la banuieli degeaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 3 2009, 11:26 AM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr wise, le ai copt inainte, decojit si apoi le ai pus la cuptor, nu? daca da atunci e simpla si sanatoasa.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu le-am copt, le-am prajit un pic in baie de ulei (de masline), dar sa stii ca nu sunt deloc gretoase.
Acum am terminat de mancat una si e tare bunacioasa! Vrei sa scriu reteta la "retete de post"? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata!
Am pus si doua poze din cartea de bucate, ca sa intelegi mai bine cum se procedeaza. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine arata, doftoreaso!
Mie tare-mi place cum procedeaza Diana cu vinetele la papoutsakia, adica le trage un clocot la inceput. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, scallops, ai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Foarte bine arata totul! |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, ce mancaruri faceti! Si cum arata... La vara promit ca o sa intru mai des pe aici si o sa ma inspir si eu din ce faceti voi. Am facut acum vreo trei saptamani , ca eram la cura, o mazare cu pui, dar mi-e rusine sa pun poze. Morcovul ala zici ca e taiat cu toporul si tanti aia de la supermarket m a pacalit ca ce-am luat eu e radacina de patrunjel, dar era pastarnac... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:20 PM |
|