![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata bine oricum dar eu am gasit instructiuni pe o punga si scria ca se lasa intai in apa rece 10 minute. Iar apoi se fierbe apa si se arunca viermisiorii acolo ( cand apa fierbe ) si se fierb alte 5/10 minute...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oups, cu aia de soia n-am facut cunostinta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am mai gasit si de orez. Da am zis ca sunt mai inregula astea...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, alea de orez sunt cele mai raspandite, dar n-au treaba cu MM.
Sandwich cu piept de pui, Cheddar, ketchup, avocado, salata, bacon prajit, rosii, hamburger sauce si ochi. S-ar fi potrivit mai bine cu inca o felie de paine in mijloc, data viitoare o sa folosesc toast integral, feliile alea se fac mai subtiri la prajit. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2102.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2106.jpg) Am uitat sa povestesc: am vazut un documentar despre un food stylist. In drinkuri, in loc de gheata, se pune alginat. La supe a zis ca-i foarte important sa se vada toate ingredientele, de-asta pune la baza gelatina in culoarea supei, pe deasupra drapeaza ce este de vazut in supa si apoi mai pune niste apa colorata. In rest lucreaza foarte mult cu pistolul air brush ca sa dea culoarea dorita la toatea celea. Nu mai spun ca dupa aceea incepea sa comenteze si fotograful de mai trebuia sa schimbe una, alta stylistul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Ce-i aia alginat?! Sincera sa fiu, din punctul meu de vedere, mancarea poate fi aspectuoasa si gustoasa, fara a apela la astfel de artificii. Tine de maiestria fiecaruia. E ca si cum ai apela la photoshop, s-o rumenesti cu balaria aia. Va fi aratoasa, dar gustul nu este cel pe care te astepti sa-l gasesti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ALGINÁT s.n. Fibră textilă artificială pe bază de alge marine. [< fr. alginate].
Asa zicedexul. Io nu prea stiu ce e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alginatul e un fel de gelatina din alge.
Pai e vorba de poze pentru cartile de bucate, reclame, nu alea care ajung pe masa cuiva. Bine, pe undeva inteleg ca multe chestii n-ar mai arata atat de bine daca stau nu stiu cat ore in lumina reflectoarelor, mi se pare totusi inselatorie. Si sa nu credeti ca la urma nu-s si photoshopate pozele alea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La unele filme mai au nevoie de trucuri de-astea, povestea tipul ca a trebuit sa pregateasca 50 de sandwichuri foarte repede pentru nu stiu ce filmare, a zis ca toate au fost preparate numai cu air brush-ul, altfel n-ar fi reusit nicicum. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Tot balarie mi se pare.
Adica vezi o reteta in cartea de bucate, stii cum trebuie sa arate mancarea ta la sfarsit, te dai de ceasul mortii sa-ti iasa la fel, fiindca aia ti-a placut si e musai ca produsul tau sa arate la fel, dar in final iti iese cu totul altceva si esti dezamagit de tine, desi ai experienta destula, si talent, si simt estetic. Pai sa nu-i impusti?!!! Eu m-am lovit de treaba asta si acum sunt chiar furioasa! In cartile acelea de bucate editate de Konemann sunt poze f frumoase, dar le banuiesc ca-s "photoshopate" cu "arzatorul", unele chiar par negatite, ca si cum ar fi pozate crude. Sincer, sunt foarte dezamagita! Sa le fie rusine! Ma bucur ca tot ce punem aici e purul adevar si arata de milioane! Sa traiasca si sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor membrelor de pe elady care obtin produse frumoase si gustoase. Tot respectul! Aia sa manance "artificii" fara nici un gust. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
arata tare bine Kari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu inca o felie la mijloc faceam club sandwich in vremuri indepartate. O sa-l fac odata sa pun si procedeul. Il taiam in 4, pe diagonala si cuplam triunghiurile 2 cate 2, prinse in scobitori
Eu n-am nimic cu ce iese de sub arzator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) atata timp cat nu trebuie sa pun gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mine nici nu ma derajeaza ca le aranjeaza putin (mult?), ma deranjeaza tare cand retetele nu au nici o legatura curealitatea. Va spusei de revistica de biscuti luata cu gand sa-i fac copilului vs cumparat. O mizerie cu poze minunate si la fel unele sint pozate inainte de a fi gatite si prezentate ca si cand sint produsul final. Am facut cosulete de parmezan, doar ca idee de prezentare, am vazut-o mai demult pe un blog culinar, apoi kalua le-a pomenit la meniuri si cleo pofiticioasa-curioasa hop si ea. Ca prezentare sint superbe, de mancat .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) nu neaparat, se prea poate sa-mi fi reusit o idee prea grosute Prezentarile-s mai grosolane azi (mi s-a stricat arzatorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) dar nu prea-s in forma cu niste fleica de porc si salata (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2373.jpg) close up (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2368.jpg) variatiuni (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2404.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haide, domle, ca arata de milioane cosuletele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa-ti traiasca "arzatorul"!
Sandwichul lui Kalua mi-a agitat suculetele ieri seara. Dar am dat repede la alt topic, ca era destul de tarziu si daca mai priveam pozele inca 5 secunde, puneam de un mega sandwich instant. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:46 AM |
|