IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Cleo
post Apr 29 2009, 06:33 PM
Post #1191


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



doctoressa ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mararul arata asa de delicat acolo in salata de parca l-ai dat prin rasnita de piper (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sa vezi cum taie cleo verdeata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau salata de boeuf (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (catastrofa sint)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post Apr 29 2009, 06:49 PM
Post #1192





Musafir






Fetelor, va aplaud pentru bunatatile facute! Muffinii cu afine arata excelent, cu multe fructe in ei, happycat saliveaza.

Si friptura aia cu mujdei pe ea e belea (o citez pe Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Mie imi place mujdeiul foarte mult, dar cand mananc miros vreo 2 zile, ma deranjeaza chiar si pe mine, parca as fi mahmura.

La mine in gradina s-a facut ditamai namila de rubarba, i-o dau lui socru-meu ca mie mi se pare extrem de acida pentru stomac si dintii sensibili.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 29 2009, 07:11 PM
Post #1193





Musafir






Eu sunt virgina la rubarba. Am vazut-o la magazin (aici), dar habar n-am cum se foloseste si ce gust are.
Happy, am o smecherie: cand fac mujdei, e musai sa mancam amandoi, ca sa devenim "imuni" la miros. Acum mestec de zor o guma.
Cleolica, pai sa-ti spun care-i secretul mararului "extra fin"...ia uite aici ce foloseste "baiatu":
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3460.jpg)
Astia n-au marar proaspat ca-n Romania, doar la ghiveci, adus din Belgia si n-are deloc miros, parca-i o buruiana crescuta fara lumina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Asa ca pana trec la cultura proprie de marar si leustean, il folosesc pe acesta. E tare bun si miroase exact ca cel proaspat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2009, 07:50 PM
Post #1194


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



aha!
la noi se gaseste marar verde mereu si are gust tare bun
ai magazine arabesti pe-acolo? eu acolo am vazut mereu, la alimentara de langa noi dispare cand si cand dar la arabi au mereu.
Eu am si-n gradina, de-abia astept sa incep plantarile. Leusteanul are deja vreo 20 cm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 29 2009, 07:55 PM
Post #1195





Musafir






Nu exista magazine arabesti, si, in general, pas d'arabes (spusei bine?!).
Aici colcaie de portughezi si italieni si, eventual, africani vorbitori de portugheza sau franceza.
Exista un singur magazin sarbesc, sau croat, de unde-si fac piata si turcii. Nesemnificativ pentru mine.

This post has been edited by dr_wise: Apr 29 2009, 07:55 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 29 2009, 11:03 PM
Post #1196





Musafir






Si aici se gaseste marar la legatura, la alimentara, la aprozar, la turc, peste tot. Mie nu-mi place ala uscat deloc, il prefer pe cel congelat in caz de stejar - extrema urgenta.
Mie-mi place usturoiul mult de tot, dar nu ma incumet sa mananc crud in timpul saptamanii, se simte totusi si a doua zi, orice-ai face, si nemtii astia sunt tare simandicosi in privinta asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mie-mi place rubarba, e acrisoara. Toate prajiturile cu coacaze se potrivesc si la rubarba. Cel putin o data pe an fac si un fel de compot ingrosat putin din ea si-l servesc caldut, cu inghetata de vanilie. Imi place in mod deosebit.

Jamie Oliver a indreptat azi ceea ce a gresit ieri, mancarea e excelenta si, tipic lui, facuta unu-doi.
Piept de pui cu Grana Padano si prosciutto
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2535.jpg)

Si pentru ca n-am avut decat doua bucati de piept de pui, am facut doua si cu muschiulet de porc, si astea au iesit zaftoase, excelente
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2537.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Apr 30 2009, 01:53 AM
Post #1197





Musafir






salata de paste cu curcan afumat , avocado si tot felu' de alte cele
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sylvia_31
post Apr 30 2009, 08:43 AM
Post #1198


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,405
Joined: 20-December 06
Member No.: 868



Yam yam Bulino, lesiiiiiiiiiiin. Ca tare bine mai arata si ce m-as mai infrupta din farfurioara ta .
De ce oare n-avem si emoticon care-si da ochii peste cap si lesina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? L-as folosi foarte des pe topicul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...

Ah, si sa nu uit de muffinii lui Cleo si de mancarurile doftoressei , super dichisite . Lesin si la vederea lor. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mai bine ies de-aici.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 09:08 AM
Post #1199





Musafir






Bulinoooo, ce combinatie frumoasa de culori si arome! Yam, yam!
Iar pieptul ala de pui arata de meleoane!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Apr 30 2009, 01:40 PM
Post #1200





Musafir






pieptul ala de pui e picior de curcan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si mi-era frica ca nu se vede bine in poza ca n-am aparatu mare acasa si am facut poza cu mititelul setat pe cuisine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

137 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 08:49 AM