![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
vroiam sa va spun ca avocado si carnea afumata se potrivesc excelent in diverse combinatii...
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da, bine zice Bulina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna idee bulino! Ia sa-mi iau si eu o pulpa de-aia de curcan, ca mi-ai facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am pus niciodata avocado in salata de paste, si doar arunc in ea tot ce prind. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa-ncerc negresit!
Mirela, foarte misto! Ne blagoslovesti si pe noi cu reteta aia de paine umpluta? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sa pui avocado doar daca pui si tuna sau ceva carne afumata.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu afumatura am sa incerc! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua unde-i grana padano?
pesca io la costco gaseam pulpa de-aia insa n-am mai vazut demult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mirela bag seama ca urmarim acelasi bloguri culinare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dragute painicile doctoressa c'est correct |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intre carne si sunca, dar dispare la prajit (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , ca nu-i stratul foarte gros.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi s-a facut pofta de-o salata cu avocado si ton, de nu mai pot. Fir-ar sa fie, am pus mana pe un avocado azi (inspirata de salata bulinei), dar l-am asezat pe raft, in loc sa-i fac vant in cos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
This post has been edited by dr_wise: Apr 30 2009, 08:42 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rosie umpluta cu guacomole
|
|
|
![]() ![]() |