IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
lotte
post May 2 2009, 06:21 PM
Post #1221


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 817
Joined: 7-May 06
From: Ro Mania
Member No.: 324



ToothFairy, ce e chestia aia galbena?Pare ca o placintica foarte gustoasa.Reteta e postata?Sper sa fie Monti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post May 3 2009, 09:48 AM
Post #1222





Musafir






Nici eu n-am gasit tortuletul Zanei Maseluta...arata prea bine, ca sa fie netestat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post May 3 2009, 07:31 PM
Post #1223





Musafir






(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cleolica, si eu am avut tot ostropel azi, dar din carne de vitel:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3531.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3532.jpg)
si, in loc de "Padurea Neagra" un cappuccino, cu Baileys si frisca. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 3 2009, 10:20 PM
Post #1224





Musafir






Cleo si doftorici, iaca ne-o palit pe toate mancarurile cu sosuri (si pentru mine toate de iarna) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cleo, padurea neagra a fost unul din torturile mele favorite cand am venit aici, cred c-am facut vreo 50 la viata mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe taramurile nemtesti arata un pic altfel.

Iaca si sosul meu: daube de boeuf provencal (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu galusca de Boemia
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2586.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 4 2009, 01:31 AM
Post #1225





Musafir






Prajiturica asta trebuie sa aiba doua semne (indiferent cate blaturi are, se poate face inalta tare, cu n-spe randuri de blaturi): pe primul blat de jos se pun multe cirese, pe celelalte mai putin, iar sus cireasa de decor sta intotdeauna pe-un mot de frisca.
Eu nu mai pun gura pe asa ceva, mi-am facut plinul cu ea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si se si gaseste peste tot aici. Foarte buna e si un tort congelat, de la o firma anume, mai bun de-atat nu-l poate face nimeni nici acasa.
Aici este numai compot de visine normal si se face gelatina aia in care-s visinile pentru prajitura asta, deci tu ai scapat de-un pas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insanatosire rapida lui Mr. cleo!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 4 2009, 08:34 PM
Post #1226


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



mercic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

testez blatul la prajitura asta pt alte variatiuni, pana acum imi place, sa vad cu ce-o combin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 4 2009, 10:41 PM
Post #1227





Musafir






Paste cu hribi (uscati), trebuie sa pun reteta ca se face asa de repede si au un gust asa de fin
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2595.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 5 2009, 09:06 PM
Post #1228





Musafir






Muschiulet Strindberg cu salata de castraveti
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2611.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 6 2009, 10:00 PM
Post #1229





Musafir






Si fiica-mea a facut saptamana trecuta doua inghetate bune de nu-i adevarat: una de visine si una de ciocolata. Cred ca-i voi lua si eu o masinica de-asta ca merita. Poate cadou de ziua ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cleolici, am vazut si la Blekytza noastra caprese asezata asa si-i tare frumusica, numai ca-i incomoda la mancat, trebuie sa-ncepi sa tai "purcelul", eu o fac pe areal mare, intinsa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nemtii pun si balsamico si eu una nu mai vreau alt gust decat ala, dulce-acrisor, se potriveste de minune la toata combinatia.

Eu am facut azi muffini picanti (cu dovlecei, ardei kapia, ceapa verde, cubulete de prosciutto, Grana Padano, branza de vaci)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2618.jpg)

Aici s-a nimerit unul mai putin frumos, dar asta e
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2619.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 8 2009, 12:55 AM
Post #1230


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



am gasit pe-un blog frumos o reteta de negrese cu cocos, le-am modificat oarecum le-am facut si sub forma de muffine si in forma patrata, sint 2 compozitii care trebuie sa stea oarecum separate. Eu le-as amesteca grosier pe amandoua si-apoi le-as turna in forme, altfel is oarecare

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2788.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

137 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:53 PM