![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1241
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
niste pogacele pe care le-am gasit sub numele de biscuitul ingeras, sint pufoase si se topesc in gura (nu-s dulci)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2907.jpg) doctoressa foarte frumos busuioc, eu ma pregatesc sa-l plantez in w-end |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#1242
|
Musafir ![]() |
Ja! Da' sa-l mirosi, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e o minunatie!
|
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1243
|
Musafir ![]() |
Cleo, mai asteapta pana week-endul urmator, ca iar vine frigul peste noi. Aici, pe duminica anunta maxim 8 grade, iar duminica noaptea -1 grad. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Daca-i stii ca de cand am vazut poza cu varza ta calita numai acolo ma gandesc (ca la celelalte, mai ales la tortul ala Padurea Neagra nici nu vreau sa ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am si cumparat varza si mi-am propus s-o fac azi, si n-am mai facut-o. Dar o fac sambata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Doctore, durere arata glass noodles ale tale, mai ca ma faci sa mai fac o incercare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si supa lui Teo mi-a facut cu ochiul, daca as scoate taieteii aia de-acolo (ca aspect arata bine cu ei, Teo, numai ca nu merge cu Monti). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zanico, ti-am admirat si eu talentul culinar inca de zilele trecute. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) De Mirela, ce sa mai spun? Cand intru si vad nick-ul ei, ma pregatesc deja de salivare, sunt ca si cainele lui Pavlov. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: May 15 2009, 04:13 AM |
|
|
![]()
Post
#1244
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu inca nu plantez, dupa 25 mai insa aveam 2 ghivecele de busuioc si ma batea gandul. La noi nu se anunta cu minus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
am facut budinca de paine, mai exact din pogacelele cu unt ramase e faina (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2919.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2922.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1245
|
Musafir ![]() |
Eu lesin daca mai intru pe topicul asta.
(IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#1246
|
Musafir ![]() |
Bre, daca rade careva de tortul meu "La visinu' din Padurea Neagra", ma supar. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) E prima incercare de acest fel, as putea spune ca-mi pierdui virginitatea la torturi pe pamant capitalist!
Io-te 'cilea: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3581.jpg) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Habar n-am de ce arata frisca aia asa...poate din cauza ca am pus 3 plicuri de intaritor la 1L de frisca?...sau poate fiindca am batut-o, dupa care am uitat s-o bag la rece?... Sectiunea mai pe seara. Si felul principal de la masa de pranz, somon la gratar cu mazare sote (si salata verde): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3579.jpg) Somonu' fuse rupere de nori...ca tot ploua aici de prinsei mucegai in toate colturile intunecate. Kalua draga, blatul l-am facut cu faina integrala de grau, iar la frisca am pus fructoza si vanilie. Visinele sunt d-alea congelate, fara nici un fel de adaos, doar le-am lasat sa se dezghete, iar sucul l-am folosit la insiropat blatul. Pot sa pap si eu o felie? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
Post
#1247
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
poti! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
arata foarte foarte bine una si 2 ai pus prea mult intaritor, am patit-o si eu, gustul insa nu se modifica, sa ne pui si-o sectiune daca ai timp zana si tortul tau ''stangaci'' e superb eu mai tarziu vreau sa va arat o cottage pie mortala, placinta rustica am sa-i zic |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#1248
|
Musafir ![]() |
Asta-i sectiunea din "La visinu' din Padurea Neagra":
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3583.jpg) Am uita sa spun ca blatul l-am insiropat cu...Baileys (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Da' stiti ca merge?! |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1249
|
Musafir ![]() |
Stati sa vedeti ce mai zice doftoreasa la postul urmator c-a pus in el.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai, bre, iti bati gioc di tortul ista, auzi, faina integrala.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De aratat arata foarte bine (pentru mine mai apropiat de adevar strict optic decat al cleolicii), olecutica cam mult intaritor, dar promite-mi ca data viitoare il faci adevarat si mananci doar o feliuta subtire, dar de la mama ei. Somonul arata de mi s-a facut pofta instantaneu de el (si mie nu mi se intampla des treaba asta). Zanuto, m-ai impresionat! Bravo! (celorlalte (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) : sa vedeti ce clasa ne va da d-na dr. stomato in vreo doi ani, de nu ne vedem!) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am un veto totusi la servit pestele: folia de aluminiu nu se pune niciodata si sub nici un pretext pe farfurie. |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#1250
|
Musafir ![]() |
Pai am incercat sa-l fac cu iz de MM...asa, ca sa am mustrari mai mici decat de obicei, d-aia am pus faina integrala.
Ehh, next time il fac mai aspectuos. A propos, e foarte usor de facut, iar visinele astea congelate sunt bunacioase rau! Somon fac si maine, tot pe gratar, la cuptor, ca fuse tare bun. Dar ii prepar o garnitura de brocolli. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:27 PM |
|