![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Piciorus de miel
in tava (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3061.jpg) pe farfurie, cu niscvai sos de menta (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3064.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot nu m-am abtinut si am intrat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Doctore si Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ati fost mortale, intai cu numele tortului, apoi cu dezvaluirea treptata a ingredientelor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rad de una singura. Moaaa, ce bine arata si mielul ala, si somonul, si placintuta Cleolicii. Iar "visinul ala din padure" m-a facut sa ma duc sa ma consolez cu o bucatica de cioco 72%. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La fel si tortul Zanutei, inca de ieri de cand l-am vazut pentru intaiasi data. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 01:45 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
E frisca lichida, la cutie de 1L. Neindulcita!
Eu stiu? N-am mai avut probleme de genul asta, desi am mai batut frisca pentru cappuccino. Mai degraba cred ca se trage de la prea mult intaritor. Oricum, amore puro e in culmea fericirii...ca tine dieta pe baza de dulciuri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Voi incerca sa fac un tort nou peste 2 saptamani, dar in varianta normala, cu faina alba. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunteti niste profesioniste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ceea ce mi-a luat fata au fost dulciurile, evident. Zano, arata super tortuletul si visinul dotoressei e de milioane. Dar cum sa ramai doar la o portie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Asta-i marea mea hiba.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce intaritor bagati voi in frisca? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am vrut sa va intreb de ieri si am uitat. Si eu iau frisca lichida, neindulcita, dar o bat (cu mixerul) si pun o lingura de fructoza si nu-i trebuie nici un alt intaritor, ca sta teapana.
La o inghetata montignac m-as baga si eu, poate in week-end, chiar ieri mi-am cumparat frisca. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca imbraci tortul in frisca si nu-i mancat repejor totul, nu ramane frisca cum trebuie pe el, de-aia intaritor. Ca frisca si dac-o bati si-o pui intr-un bol, dupa cateva ore lasa niste zeama si nu mai este ce-a fost la inceput.
whip-it de la Dr. Oetker cica se cheama in Canada. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha, pricepui, multumesc. La noi se papa repede torturile, deci n-a fost nevoie de intaritor pana acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar intaritorul ce contine? Eu parca am auzit ca are amidon.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intaritorul este exact amidon cu zahar pudra.
Varza cu bacon (dupa Cleolica) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3074.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tare-i buna varza!
cred ca mai fac si eu in curand, mai ucid si vecinii cu mirosurile |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM |
|