IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
kalua
post May 18 2009, 12:07 AM
Post #1251





Musafir






Piciorus de miel
in tava
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3061.jpg)

pe farfurie, cu niscvai sos de menta
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3064.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 01:44 AM
Post #1252





Musafir






Tot nu m-am abtinut si am intrat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Doctore si Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ati fost mortale, intai cu numele tortului, apoi cu dezvaluirea treptata a ingredientelor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rad de una singura.
Moaaa, ce bine arata si mielul ala, si somonul, si placintuta Cleolicii. Iar "visinul ala din padure" m-a facut sa ma duc sa ma consolez cu o bucatica de cioco 72%. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La fel si tortul Zanutei, inca de ieri de cand l-am vazut pentru intaiasi data. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 01:45 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post May 18 2009, 11:28 AM
Post #1253





Musafir






E frisca lichida, la cutie de 1L. Neindulcita!
Eu stiu? N-am mai avut probleme de genul asta, desi am mai batut frisca pentru cappuccino. Mai degraba cred ca se trage de la prea mult intaritor. Oricum, amore puro e in culmea fericirii...ca tine dieta pe baza de dulciuri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Voi incerca sa fac un tort nou peste 2 saptamani, dar in varianta normala, cu faina alba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roxana_
post May 18 2009, 12:58 PM
Post #1254





Musafir






Sunteti niste profesioniste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ceea ce mi-a luat fata au fost dulciurile, evident. Zano, arata super tortuletul si visinul dotoressei e de milioane. Dar cum sa ramai doar la o portie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Asta-i marea mea hiba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 02:29 PM
Post #1255





Musafir






Ce intaritor bagati voi in frisca? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am vrut sa va intreb de ieri si am uitat. Si eu iau frisca lichida, neindulcita, dar o bat (cu mixerul) si pun o lingura de fructoza si nu-i trebuie nici un alt intaritor, ca sta teapana.
La o inghetata montignac m-as baga si eu, poate in week-end, chiar ieri mi-am cumparat frisca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 02:39 PM
Post #1256





Musafir






Daca imbraci tortul in frisca si nu-i mancat repejor totul, nu ramane frisca cum trebuie pe el, de-aia intaritor. Ca frisca si dac-o bati si-o pui intr-un bol, dupa cateva ore lasa niste zeama si nu mai este ce-a fost la inceput.

whip-it de la Dr. Oetker cica se cheama in Canada.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 02:48 PM
Post #1257





Musafir






Aha, pricepui, multumesc. La noi se papa repede torturile, deci n-a fost nevoie de intaritor pana acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gloriana
post May 18 2009, 05:35 PM
Post #1258





Musafir






Dar intaritorul ce contine? Eu parca am auzit ca are amidon.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 08:48 PM
Post #1259





Musafir






Intaritorul este exact amidon cu zahar pudra.

Varza cu bacon (dupa Cleolica)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3074.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 18 2009, 11:47 PM
Post #1260


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



tare-i buna varza!
cred ca mai fac si eu in curand, mai ucid si vecinii cu mirosurile
Go to the top of the page
 
+Quote Post

137 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:26 AM