![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cumpara-ti instrumentul instrumentelor si-ai sa vezi ce-o s-o mai iubesti: Razatoarea Borner V4 (baga pe google asa si-ti vine exact magazinul lor la inceput). La mine si cu toata razatoarea asta, tot Mr. kalua e responsabilul cu taiatul verzei.
Bine arata batonul, dar Doamne, iarta-ma, cum naiba e dietetic? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde si de varza, sa vedeti deseara cum arata varza ca aia romaneasca taiata cu Börner la aceeasi grosime cu aia gatita de ieri (care-i nemteasca si sarmoasa si indesata bine), nici nu zici ca-s executate cu acelasi instrument.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place mai mult taietoarea asta Börner decat masinaria de bucatarie, in plus la sfarsit o tii scurt sub jet de apa pe ambele parti si-i curata, curatica, n-ai de spalat deloc la ea. Si nu-i nevoie deloc de forta la ea, cu cat dai mai fin bunul de taiat pe ea si nu-l apesi, cu atat merge mai bine.
Coleslaw (varza-i ca aia romaneasca, nu asa indesata si de-aia iese mult mai fina. Morcovii sunt taiati tot cu razatoarea minune) cu muffini picanti (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3088.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i cu maioneza, reteta cred c-am pus-o la salate.
Pana la urma am facut peste (monkfish) in sos de vermut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu linte rosie (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3099.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce i-o facut transformatorul verzei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Dragut si checul. Mie nu-mi plac stafidele, cranberrier uscate & co (nici nu mor daca se mai duce vreuna pe gat in vale, dar daca pot le ocolesc), dar cand am mancat in egipt Om Ali-ul ala minunat era de-acum intunecat afara si ne-au dat numai doua sfesnice care faceau o lumina tare romantica (adica chioara de tot). Si-i fac poza si incep sa mananc, si "mmmhhh" in sus si-n jos, si pe la jumatate ii mai fac o poza cu sectiunea si abia pe poza vad ca erau si niste stafide grasane pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu le simtisem, le-am mancat si-am cantat si-un cantec! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, asa ar trebui sa ii fac si eu lui mr happycat, ca si el zice bleah stafidelor, zice ca sunt ca niste muste moarte. Trebuie sa le amestec cu alte chestii si sa i le ofer la o cina cu lumanari.
Eu m-as infige in checul lui Cleo, yum yum, ce bun ar fi cu o cana de ceai. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, s-o vezi pe fiica-mea cu ce acribie scoate orice urma de stafida din toate celea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tranformarea e-n carnea netocata si straturile lipsa
eu sint ok cu stafidele albe la cele rosii/negre nu ne imbulzim nici noi insa nici nu e o tragedie daca exista happy merge si cu ceai si c-o cafea neindulcita |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tepuse cu carne de porc, amestec mexican de legume si ardei copti
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3101.jpg) Tarte tatin cu banane (calda) cu inghetata de vanilie data prin cocos (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3104.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
foarte bine arata (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) , dar eu doar ce-am mancat asa ca-n desert m-as infige daca-mi permite-ti
mr cleo ne-astepta cu masa pusa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ne-a facut carnati pe gratar bandajati cu bacon si umpluti cu o fasie de cascaval |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:16 PM |
|