![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stollenul n-are fondant pe deasupra, e mult zahar pudra. Cel mai cunoscut (si bun se zice) e cel de Dresda.
Se spune ca forma lui sa aduca aminte de bebelusul Iisus. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Toate ce le-ai pozat Kalua, acolo la restaurant arata tare bine. Mie desertul ala in pahar cu caramel ma face sa salivez langa monitor.
Si casuta de turta dulce e tare frumusica. Cozonac din ala am mancat si eu nici mie nu-mi place e gretos de dulce si prea aromat. Apai si eu am mancat aseara din ele pana n-am mai putut, au mai ramas vre-o 2 bucati. Sunt destul de concentrate si nu poti manca prea multe, da' sunt mega gustoase. Cel mai tare mi-au placut trufele imbracate in ciocolata aveau umplutura cu un fel de nuga, cam ca la ciocolata toblerone si alea cu foi si ca o coroana peste foi. This post has been edited by Master of Norules: Dec 15 2008, 10:00 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi facurati aceeasi prajitura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?
O incantare acest topic pentru ochii mei! Felicitari tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Stollen-ul pus de Di seamana cu cel cumparat de mine din Plus. Desi costa 10 lei (aprox 3 euro) nu-l recomand: e periculos pentru silueta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si eu! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tocmai am terminat mini-salata boeuf pregatita pt petrecerea de maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa nu ma puna sa explicitez in lb franceza ce ingrediente am folosit... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2281.jpg) Cu scuzele de rigoare, am uitat ca trebe sa ornez salata cu ceva rosu si am papat toti ardeii kapia care mai ramasesera. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) I'll be back cu placinta dobrogeano-luxemburgheza... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Plang de pofta!
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Pont: un cartonas cu ingrediente si reteta, pus alaturi de platou si redactate in franceza +/- engleza, te va scapa de "corvoada" unor explicatii verbale. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, arata bine cozonacul tau, dar nu arata a stollen, care trebuie sa fie ca al lui Maat.
MoN, sa stii ca alea bune nu-s deloc prea dulci. Doftoreaso, exact cum trebuie sa arate o salata de boeuf romaneasca! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) nu mai spun ca-mi pica apa-n gura la greu, dar lasa ca-mi face si mie mami meu dupa Craciun.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:45 PM |
|