![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Woooooooooooooooooooooooooooow, doctore doctore ce-mi facusi !:)
...la fel si carliontii lui cleo ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, am mosafiri de vaza in seara asta, asa ca era musai sa prestez ceva dulce. Asta era dulcele cel mai usor de pregatit.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, arata adevarat! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Cine-l mananca, bre? LE: hai c-am vazut cine va infuleca. Sa nu uiti sa ne faci poza cu sectiunea! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sarut mana, sefa!
Ma simt honorata! Bagam, bagam si poza cu sectiunea radiala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stai, sa apara onorata clientela (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . LE: poza cu sectiunea: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3968.jpg) This post has been edited by dr_wise: Jun 2 2009, 07:04 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
juriu format din cleo zice ''nota 10'' pt doctoressa.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Multumesc!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vreau sa dispara topicul asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca nu ma pot abtine sa nu tot intru pe aici si nu ma aleg decat cu frustrari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cand o sa ma fac mare vreau sa fiu bogata sa am multi multi bani sa o pot angaja pe Kalu bucatareasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sau pe Cleo .. sau pe doftoreasa. Deci eu plang de fiecare data cand intru pe topicul asta.
Niciodata in vecii vecilor nici pana acum si nici de acum inainte vreo mancare de-a mea nu a aratat asa. Sigur nu le-ati facut in photoshop? Daca eu as posta vreodata o poza la ceva mancare facuta de mine sigur s-ar inchide topicul asta pe motiv de "daune ireparabile cauzate retinelor privitorilor". Of. Tare-s mic si nacajit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorba neamtului: "niciun maistru nu pica din cer", daca incepeti sa gatiti zilnic sa vedeti ce rezultate aveti peste cativa ani!
Nu stiu cum e la cleolica si la doftoreasa, dar eu una tot o mai dau in bara din cand in cand! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem oameni, gresim. Whatever. Nu conteaza ... esti angajata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:01 PM |
|