IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Cleo
post Jun 3 2009, 08:58 PM
Post #1311

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) prima mea ciorba a iesit budinca si mirosea a ars ... samd
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 3 2009, 09:18 PM
Post #1312

Musafir

Mah, eu regret sa va dezamagesc, dar cand gatesc gatesc destul de bine, si nu am prea dat rateuri majore nici la chestii mai complicate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ciorba nu imi iese niciodata cum as vrea...dar in rest just about anything. Si mereu lumea mi-a laudat mancarea, acu nu stiu daca din politete, dar nah, eu am vrut sa cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Problema e alta, eu nu gasesc niciodata timp pentru asa ceva, mi se pare ca mancarea e ceva ce bagi acolo sa supravietuiesti, nu sunt deloc gurmanda. Apoi mai e problema ingredientelor. Cand ma apuca f rar cheful de gatit, la magazinul de jos nu gasesc niciodata ce vreau si orice altceva mi se pare prea departe si prea multa bataie de cap asa ca o las balta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si vin la topicul asta sa ma satur din priviri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 09:27 PM
Post #1313

Musafir

La masa! File de monk fish cu fasole verde (si salata nepozata). Cine nu vrea, n-are decat sa-si ia o bucata de paine si ceva din frigider. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3250.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2009, 09:45 PM
Post #1314

Musafir

Oooo!
Mi-e pofta de fasole verde cu mujdei! Da' daca merg la Auchan si vad d-aia belgiana, sau marocana, imi trece chefu' instant! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ptiuuu, Kalua, ca bine mai arata pastaile alea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sa va spun un secret...mie nu-mi iese niciodata dresul ciorbelor cu galbenus batut. Arata bine primele 5 minute, dupa care pas. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Parca-i branzita!
Iar acum bibilesc mancarurile si experimentez te miri ce, fiindca am timp si sunt odihnita, domle!

This post has been edited by dr_wise: Jun 3 2009, 09:46 PM

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 09:47 PM
Post #1315

Musafir

Di la austrieci, tu! Am venit de-acolo cu portbagajul si jumatate din bancheta din spate plina cu de-ale gurii, de ziceai ca s-a terminat mancarea in Germania. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2009, 10:19 PM
Post #1316

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...si eu as fi procedat la fel!
Sa vezi daca n-oi veni din tara cu geamantanele pline de haleala sanatoasa! Trag si-o poza, sa va minunati...asta daca nu-mi opresc geamantanul la aeroport...

This post has been edited by dr_wise: Jun 3 2009, 10:20 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 4 2009, 09:43 AM
Post #1317

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Oaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu doctoreaso ce tort ai facut. Ma primesti si pe mine la visinul vesel? Vesel ca vesel da' arata asa de iti vine sa musti din ecran. Tre' sa studiez si eu reteta.
Si eu care ziceam ca nu mai fac dulce cre' ca o pun si eu de un tort, tarta de capsuni ceva.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 4 2009, 09:54 AM
Post #1318

Musafir

Cum sa nu?! Mai ales ca vreau sa scap de tentatii cat mai repede.
E foarte usor de facut.
Acum ma bate gandul sa fac o prajitura ca cea a Marbellei, imi place tare mult combinatia de frisca, cioco si capsuni. Poate prepar una la sfarsitul lunii iunie, dupa ce ma intorc de la Paris si invitam americanii la noi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 4 2009, 10:05 AM
Post #1319

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am mancat un tort acasa tare tare bun,am fost la ziua unui baietel cu care e prietena fetita mea.
Era un blat subtire de pandispan insiropat, apoi un mousse de ciocolata, apoi frisca amestecata cu fructe da' mai multe feluri mure, ruzinci rosii, zmeura si capsuni si apoi ornat cu frisca. Combinatia era super buna, mousse-ul ala si cu fructele acrisoare din frisca, tare gustos. Am zis sa incerc si eu sa fac o tarta in genul asta.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 4 2009, 10:06 AM

+Quote Post
dr_wise
post Jun 4 2009, 10:13 AM
Post #1320

Musafir

Oooo!
Imaginatia mea a inceput sa lucreze, sa faca conexiuni, sa compileze diferite texturi de creme....fir-ar sa fie! Cred ca am un canal direct pancreas drogat --> creier.
Pandispanul nu cred ca-i musai sa fie insiropat, e suficient mousse-ul acela pentru a-l infragezii.
Eu am stropit blatul doar cu sucul natural scurs din visinele congelate, iar acum e foarte fraged, presupun c-a tras ceva umiditate si din frisca proaspata.

This post has been edited by dr_wise: Jun 4 2009, 10:16 AM

+Quote Post

137 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:30 AM