![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i ca sa-si dea seama de chiftea si nu piftea? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Hiperurbanismul frizeaza limbajul, inchipuie-ti ca era o biata tusica calinesciana, din Sibiu, care, innobilata orasenesc, considera corect rapiu in loc de rachiu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine, mai walpu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na chiftea. Cei drept daca nu ziceai tu nici nu-mi dadeam seama... ma gandeam la parjoale si le-am combinat. Scuzati, doamna profesoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
chifteaua lui de scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da anyway, ca-i chiftea ca-i piftea mie tot nu-mi iasa ... ase ca ma las de meserie. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, good cutzu, nu te supara, ma distrez si eu in singuratate dupa o zi in care am vorbit cu toata lumea si, de fapt, n-am comunicat cu nimeni. O busesc si eu zilnic, zau, de parca nici nu mai stiu sa scriu sau sa vorbesc romaneste. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Mie imi plac chiftelele si cu legume, nu numai din carne, adica eu pun pe langa ceapa si morcov, marar, patrunjel, ardei. Le prajesc in ulei incins si iau putin amestec in mana si-l turtesc bine, apoi il pun la prajit. Eu nu le fac cu faina, pesmet sau altceva pe deasupra. Uneori le prajesc in ceaun asa ca le acopera uleiul si se fac bine fara sa ramana crude sau sa se arda. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D-apoi de unde ai dedus ca scorpirescu s-o suparat. Scorpirescu se distreaza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei ... tre sa-mi arunc opera ca nu iese si ma las de tot si para sempre si dau si in scris de facut pifto-chiftele sau ce o fi ele. Greu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Walpu, fataaaaa, chiofteaua greceasca e kefte, cu acsent sublimopeltic pe ultimu` e... Pfui!
Piftocheftele e piftie cu chiftele. Da` oare o fi buna combinatia?! Tre` incercat. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ti-ai cumparat accesoriul de inghetata la masinica? Ca prea arata bine produsul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dadui la manutza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si are succes maxim la mini cleo bag seama lost si doctoressa bravo deci scopi ne-a pacalit si de data asta ntz! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum am pacalit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pe bune ca nu mi-au iesit chiftelele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, eu chifteaua cu pricina o fac tot timpul tip tocinel, adica subtirica-subtirea (bine, in limita bunului simt).
Ce nu ti-a iesit, bre? walpu, m-am distrat pe cinste cu rapiul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu iese , bre, si nu o sa iasa in vecii vecilor. E moale in interior. Da-i pace ... nu pot si gata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cum am pacalit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cu poza ..lipsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:28 AM |
|