![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
Post
#141
|
Musafir ![]() |
Oooooooooooooo!
Stati, sa citez din expresiile gasite pe net in lb franceza...ca me rend heureux! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Merci, merci! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Acum, pana creste aluatul de foi de placinta, spuneti-mi si mie va rog, pot "produce" placinta direct in tavite de aluminiu, adica sa pun placinta in tavita si s-o coc direct in "obiect"? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#142
|
Musafir ![]() |
Da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#143
|
Musafir ![]() |
Merci!
Acum cuget adanc la ce temperatura sa preincalzesc cuptorul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...si sa-l setez pe "convection" sau "grill/ convection"? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E grele! |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#144
|
Musafir ![]() |
Mai, reteta mea de stollen asta e, daca vreti va arat poza din carte, fix asa arata. Poate exista mai multe feluri de stollen, eu stiu?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#145
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, pe la 160-180°C, numai convectie. Pe la jumatatea timpului poti sa-l dai vreo 20 de grade mai in jos.
happy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , eu chiar te cred, dar o fi ceea ce numesc englezii stollen. |
|
|
![]()
Post
#146
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cu convectia de la cuptorul meu inca nu m-am imprietenit pt prajituri si la fast-food gaseam minunat cuptorul
apoi apropo de cartile de bucate si denumiri si-n cartica mea de aperitive ei spun ca hallloumi e o branza libaneza eu stiu de la kalua ca-i din Cipru. |
|
|
![]()
Post
#147
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu tot de halloumi cipriot si cretan stiu. χαλουμι
|
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#148
|
Musafir ![]() |
Draga Kalua, multumesc pt ajutor, dar am citit mesajul tau prea tarziu, adica mai erau vreo 30 minute. Am dat pe 150 C, dar apucase sa se rumeneasca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
A iesit asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2282.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2283.jpg) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu stiu ce naiba are aparatul asta, dar face pozele de aproape dupa ureche, ba ii ies clare, ba nu-i ies... (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2286.jpg) Am "sacrificat-o" doar pe aia mai mica, cu mai putina branza si mai multe foi. Celelalte 2 mai babanici le-am lasat pt maine la party. Da-i buna! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by dr_wise: Dec 16 2008, 11:05 PM |
|
|
kalua |
![]()
Post
#149
|
Musafir ![]() |
Dupa asa bunataturi vin si eu cu amarata mea de cina (varza de Bruxelles gratinata). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0388.jpg) Doftoreaso, le rupi gura maine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#150
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa te auda Dumnezeu!...dar sper sa nu le-o rup la propriu...
Kalua draga, ai reteta de varza gratinata pe undeva? Aici am vazut ca-s pline magazinele de varza de Bruxelles si parca m-ar tenta si pe mine sa-mi pierd virginitatea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:24 PM |
|