![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Foarte foarte usor. Pun reteta mai tarziu si modul de "aricire"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleolica varza aia gratinata tare super arata.
Si ciorba de fasole, linte, naut, spanac arata fain. Copilul meu nu mananca spanac si nici fasole uscata asa ca nu prestez decat daca e sa prestez pt. noi si pt. ea sa fac altceva si asta se intampla destul de rar, ca nu ma dau in vant sa stau prea mult in bucatarie. Si turtele lui Cleo mi se par super aratoase. Arici sunt tare haiosi, Teo. This post has been edited by Master of Norules: Jan 14 2009, 10:46 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simpatici foc aricii!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ce fetisoara de bibelou are. Cum se face? Tepii se taie cu foarfeca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocanita indiana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu carne de vitel, un mutant intre curry si rogan josh, o data cu orez basmati, o data cu orez salbatic. Si cu papadums.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0774.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0784.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
foarte fain arata! eu vin cu desertu', papanasi ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Roxi e de vina)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/104_0122.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
foarte fain arata! eu vin cu desertu', papanasi ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Roxi e de vina) Wow,CLEO,ce pofta mi-ai facut!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Arata bine, insa mie nu-mi plac papanasii. Nu ma intrebati de ce pentru ca nici eu nu stiu.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, cleo!!!
Papanasii aia arata bestial! Noroc ca sunt prea motivata sa tin dieta MM, ca altfel puneam de niste papanasi instant! Si tocanita lui kalua imi face cu ochiul, dar primul platou numa', ca orezul ala salbatic, oricat de sanatos e, nu ma atrage de nici o culoare. Ptiuuuuu! Acum ma uit cu scarba la varza mea de Bruxelles, vreau tocanita d-aia!!! Chestia aia lunga, rosie, ce este? Seamana cu un ardei capia murat....haoleuuu, ce pofta mi s-a facut!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala e-un ardei iute pe care l-am pus intreg acolo ca sa poata manca si copilul. Dar am pus cam mult prafuri de condimente in el si a iesit si asa foarte piscator la limba. Mie tare-mi place orezul salbatic, fiica-mii la fel. Ieri am facut numai pentru mine de-asta, ca nu mai aveam mult si nici nu se gaseste in toate magazinele, trebuie cautat cu lumanarea. Si fiica-mea a cam bolborosit ca ei de ce nu-i dau, ca macar vreo 5 linguri acolo, bine, macar 3 si mai mici si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:04 AM |
|