IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
kalua
post Jan 21 2009, 11:29 PM
Post #331

Musafir

Sunt pe drum! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 21 2009, 11:29 PM
Post #332

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hai ca ma duc sa deschid usa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 22 2009, 01:37 AM
Post #333

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Maat intreab-o pe kalua ce aparat are ca m-a omorat cu poza aia cu mazare si carnati. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Este de nota 20!!!
As manca si eu niste baclava. Am mancat in multe locuri din magazine arabesti, chiar ultimul in care am fost avea o oferta de baclavale, sarailii samd de am ramas cu gura cascata insa singura oara cand mi-au placut in mod deosebit au fost unele primite cadou la companie de la vreun colaborator. Tare as fi vrut sa aflu de unde le-a luat. Erau divine!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 09:01 AM
Post #334

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Maat, iti fac o vizita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 22 2009, 09:58 AM
Post #335

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Varza aia a la Cluj arata de nu se poate, tre' sa fac si eu una ca mi-a facut Kalua o pofta.
Arata tare, tare bine baclavaua, Maat. Noroc ca am facut luni, ca altfel ma apucam sa fac azi.
Mr. Mon cand manca baclava facea mmmmmmmmmmmmmm asa face el cand ceva e extrem de gustos, da' cum de am sarit bunatatea de baclava atata timp.
Kalua ce mi-ar place sa-mi fac o patiserie, doar ca la aspect mai am destul de lucru, da' as face un curs d-ala de specialitate, doar ca mi-ar trebui un spatiu si niste cuptoare, si altecele. La ce prajituri se gasesc aici, nu ai alta varinata decat sa le faci in casa. Saptamana asta am exagerat recunosc cu dulciurile.

Fursecurile sunt dupa reteta Mirelei, simple, rapide si bune, bune.

This post has been edited by Master of Norules: Jan 22 2009, 10:03 AM

+Quote Post
Diana.
post Jan 22 2009, 01:05 PM
Post #336

Fondator eLady.ro

Acum am vazut si eu cum apar pozele (destul de naspete si foarte departe de realitate), ca de la latop nu vad nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2009, 11:56 PM
Post #337

Musafir

Mi-a incurcat Mr. kalua socotelile cu mancarea de azi pentru ca a cumparat varza de Bruxelles fara sa-i spun eu s-o faca. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-am tras niste combinatii (dupa cerintele si gusturile fiecaruia) de n-a mai vazut elady (si nu numai) asa ceva:

portia copilului, cu crenvursti
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0832.jpg)

portia lui Mr. kalua, cu cabanos cu cascaval in le (maglavaisul ala alb din carnat e cascaval, nu grasime)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0835.jpg)

portia mea
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0838.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 23 2009, 12:36 AM
Post #338

Musafir

Di, alea care arata ca sarmalele nu sunt baclavale, sunt sarailii (sarayli-> ceea ce tine de palatul sultanului).
Bre, esti dobrogeanca, au ba?!
Mi-ati facut o pofta de produs baclavale si sarailii, de numa' numa'!!!
Si, daca vreti sa stiti, baclavalele adevarate nu arata asa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Se impacheteaza si se aseaza in tava sub forma unor trigoane, ca niste servetele indoite pe diagonala, cu umplutura la mijloc. Deci sunt deja portionate cand le introduceti la cuptor.
N-am vazut in viata mea o baclava portionata dupa coacere. Bineinteles, nu una facuta de o turcoaica care se respecta.
Adevaratele baclavale arata ca in poza a doua din dreapta, sus. Acolo sunt, de fapt, cate 4 baclavale asezate in forma de patrat.
Hmmm, cred c-o sa fac niste baclavale si sarailii in curand, pt exemplificare. Dar cine sa le manance?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De curiozitate, e vreuna dintre voi dobrogeanca, sau turcoaica?
Si inca ceva.
Baclavalele se fac cu miere si se lasa in tava cel putin 24 ore, ca sa traga siropul.

This post has been edited by dr_wise: Jan 23 2009, 12:42 AM

+Quote Post
Diana.
post Jan 23 2009, 12:37 AM
Post #339

Fondator eLady.ro

Da, bre, da` am zis ca erau foile rupte si n-am avut incotro.
Da, io, dupa mama. Macin, Tulcea.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 23 2009, 11:11 AM
Post #340

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Apai Dr.Wise cine are vreme sa le bibileasca atata, rapid si bun scrie pe fruntea mea si nu conteaza ca nu-i originala ca nu ma duc la expozitie cu ea.
Fiecare le face cum ii e mai comod si mai pe gustul lui. Mie de exemplu combinatia imi place la nebunie, dar fara sa fie atat de dulci. D-aia avem creativitate ca sa improvizam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:32 AM