![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu vad culorile bine de la laptop.
Multumesc, Cleo, de chestia cu macro. Aparat prost,-prost, dar o are. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo, hai la bacalava. Am o tava mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vine fata!!!!!!!!!!!!
Da io vreau si la pachet. imi dai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
pot sa vin si eu? vreau doar sa gust....arata delicios...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Este si pentru la pachet. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
28 de bucati ajung. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG ce bine arata baclavaua Diana.
Cand faci poza pune ceva sub aparat un portofel mai gros ceva si fa asa poza, mai atenueaza din tremurat. Ciorba arata tare bine Teo si chiflele alea umplute si eu sunt amatoare de reteta, imi par tare delicioase. This post has been edited by Master of Norules: Jan 25 2009, 02:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai ma duc sa va scriu atunci reteta. Sunt foarte usor de facut si deja neuronul meu lucreaza de zor la gasirea de alte combinatii pentru umplutura. As putea sa fac spanac cu omleta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Baclavaua arata super.
Azi,simplu-pulpe la gratar (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/bianca029.jpg) si savarine la desert (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/bianca025.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaa, ce bine arata savarina! Dar, drept sa spun, nici nu ma asteptam la altceva de la Mirela. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie mi s-a facut subit pofta de latte macchiato, si doar asa ceva beau o data in 2-3 ani (incepuse sa se lase cafeaua pana am luat aparatul, poza ar fi trebuit facuta imediat, dar ideea mi-a venit abia dupa aceea) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0862.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu stiu cu ce sa incep: cu baclavaua lui Di, savarina Mirelei sau latte machiatto al Kaluai? (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif) Ma asez si eu la masa, poate "pica" ceva.
Master, sa stii ca am pus zmeura congelata, dar mai bine mi-a iesit cand am decongelat-o inainte si am lasat-o in strecuratoare, sa se scurga apa lasata. Noua ne place la nebunie combinatia branza-zmeura, n-a iesit ea prajitura cu aspect comercial (de aia nici n-am pozat-o), dar s-a topit rapid. Mi s-a facut observatie ca am facut prea putina (adica o tava mare). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
strimfita, ti-am mutat intrebat aici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:39 PM |