![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca iti spun ca de Craciun(2008!) a fost prima data cand am facut tiramisu, ma crezi? E adevarat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag la ciorba din strachina. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Iaca Tiramisu-ul lui Rosie, cel mai tare ever. Savoiardi-i sunt dati prin cafea, dar a zis si ea, depinde foarte mult de calitatea lor, astia-s perfecti. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1086.jpg) Ce nu mi-a placut tura asta a fost ca a pus un pic de cognac in cafea si l-am simtit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Auziti' Da crema pt tiramisu nu se gaseste si gata facuta pe undeva? Ca mie mi se pare ceva imposibil chestia cu oala si cu aburii, si cu oala in oala.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata tare fain prajiturile tiramisu, Teo, dont worry, eu n-am facut niciodata.
Albi, ar trebui sa gasesti la supermarket tiramisu gata preparat, in cutiuta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce aburi si oale Albi? Eu am facut crema de tiramisu fara aburi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
zaharu` cu oualele se pun pe bain-marie si se amesteca incontinuu...plus laptele...eu asa fac...la aia cre`ca se refera albi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am vazut prin rafturi pe la magazine crema tiramisu dr oetker...dar cred ca e o porcarie plina de E-uri...e mai comod de facut...dar totusi, hai ca nu`i greu de facut tiramisu deloc deloc...se face prea usor si se mananca prea repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) cam asa imi iese si mie sectiunea...cu piscoturile numai pe margini innegrite de la cafea...dar mie imi plac sa fie bine bine insiropate, dar de dragu` artei le insiropez mai putin.. mama, ce pofta am iar de tiramisu...aoleoooo..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Banala tocanita de cartofi cu carne
(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/bianca037.jpg) si bounty bars (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/bianca063.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
iar imi ploua in gura. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
albi, eu nu fac pe nici o baie de aburi crema de tiramisu si iese foarte buna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si eu evit cremele de facut pe baie de aburi, ca ma enerveaza de mor sa folosesc o suta si o mie de oale, plus ca e tare incomod procedeul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si eu sunt de parere ca cea din plic e o porcarie. This post has been edited by pescarush: Feb 3 2009, 05:01 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ole ole tiramisu scrie pe mine candva sapt. asta.
Hai ca nu-i greu Albi sa faci crema. Daca te tin ficatii si nu ti-e sila sa mananci oua crude, poti freca galbenusurile crude cu zaharul cu mixerul pana se albesc bine si apoi adaugi restul. In crema nu se simte. Porcaria d-aia praf mai bine nu mananci tiramisu decat sa faci crema din prafuri. Ce fain arata bounty bars. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Daca nu-i prea complicat as face si eu.Pui reteta cand ai vreme please. Multam fain. This post has been edited by Master of Norules: Feb 3 2009, 05:06 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mirela, prajitura aia mi-a dat peste cap toate gandurile de Maica Tereza! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma duc sa ma impusc! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 07:34 PM |
|