![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am amintit de bunica mea, atunci cand am vazut minciunelele doftoresei. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar bananele lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) le incerc maine (deja facuse al meu 2 ture la alimentara azi, cand le-am vazut in poza, altfel il mai trimiteam o data si nu mai asteptam pana maine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bulina, ce ai pus deasupra pe banana bread? Chocolate chips, sau ceva alune invelite in ciocolata? Arata yummy! This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 05:13 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
S-a pus lumea pe gatit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pe pozat (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Ce-mi place (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina, pui, te rog, reteta de banana bread? Fiica-mea-i disperata dupa toate copturile cu banane.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Doctoreaso ce mancaruri aratoase faci.
Bulina tare fain arata banana bread. Silvia pun reteta, azi daca am timp daca nu maine. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yum Yum banana bread imi place tare mult! Am si eu ceva retete de copturi cu banane, zilele trecute eu mi-am facut muffins cu banane in care am pus faina integrala si tarate sa fie mai sanatoase. Le mananc la micul dejun.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi Kalua, d-aia m-era mie frica: c-o sa-mi ceri reteta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care io nu-s capabila sa respect vreo reteta, dar pentru copila am sa caut reteta originala canadeza de mi-a fost data acu' vreo cativa ani. Pescarush sunt hazelnuts de data asta. Alta data nuci, pecans, almonds...Ce am prin casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cate ori raman 2-3 banane si se coc prea tare sau se innegresc fac cate o banana bread care imi place foarte mult la micul dejun langa cafea (adica ceea ce execut in aceste momente) This post has been edited by bulina: Feb 9 2009, 05:00 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina viu si io la cafiaua ta.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haida (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Motul de pe mousse-ul ala de vanilie e dedicatie speciala pentru cleolica (normal ca nu-i facuta de mine chestia, a fost salutul din bucatarie la sfarsit de saptamana)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1124.jpg) Mancarea (varza de Bruxelles cu felii de muschi de porc in sos de branza cremoasa) mea nu se vede de sub stratul de cascaval (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1131.jpg) De fapt nu-i mancare de pozat, carnea, fiind pusa precum tigla, e acoperita numai pe-o parte de cascaval... (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1137.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:47 PM |
|