![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, cleo, nu te mai lua de aparatul tau ca boala de omul sanatos, uite ce pozica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ti-a facut! Arata mai mult a rulou snitelul ala decat a cordon bleu (eu le cunosc numai plate, cordoanele astea), in orice caz superb!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Asa-i, cordonul ala e demn de toata lauda (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) !
Salau rasol cu maioneza: (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/feb09005.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alora...mi-am canalizat energiile pe ceva pozitiv, adica in loc de blat de tort (care mai are de asteptat pana vine fiu-meu), am prestat la oua umplute, montignace (cu ardei rosu) si partial montignace...daca le pot numi asa, cu ardei galben.
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2583.jpg) Gata, m-am linistit. Acum am dulceata de melcisori pe foc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cleolica, te-ai plans cumva de camera ta foto?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mie mi se par pozele tale "de colectie". Parol! Nu le gasesc nici un defect! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia, si eu am farfurii ca ale tale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mie mi se face rau deja, la ce am vazut aici. (de pofta, da? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte faine prestatiile culinare!
Ce e dulceata de melcisori ? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite, Di. Asta e:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2585.jpg) Acum am pus-o in borcan, dupa ce s-a racit. Eu folosesc melcisorii astia pt ornat torturi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu cat de bine arata. (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Pescarush, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) .
Ce simpatici sunt melcisorii, doctore ! Daca vad eu bine, sunt coji de portocala rulate, nu-i asa ? LE: Da, am vazut mai sus, sunt din portocala. This post has been edited by sylvia_31: Feb 15 2009, 12:21 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, arata excelent! Ne dai si-o reteta?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
vai ce multe bunatati! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
nici nu mi-am baut cafeaua si sunt cu gandul la gogosi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:00 PM |
|