![]() ![]()  | 

Dec 1 2008, 12:19 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868  | 

Iata si plachia finalizata:  

(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/nov026.jpg) cu painica MM: (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/nov030.jpg)  | 

| 

| 
	|
| dr_wise | 

Dec 1 2008, 12:29 PM

| 

| 

Musafir  | 

(IMG:style_emoticons/default/huh.gif)  E cea mai fotogenica painica MM vazuta pana acum!!!

| 

| 

| 
	|

Dec 1 2008, 12:38 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868  | 

Multumesc, dr. wise  (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)  !  

Nu are taratze in compozitie, poate de-asta. E facuta cu faina integrala de grau, faina de soia si faina de gluten.  | 

| 

| 
	|

Dec 2 2008, 01:38 AM

| 
	|
| 

moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34  | 

foarte profesional arata painea sylvia 

ce painici dragute MM se gasesc aici (cam scumpe ce0i drept comparativ cu celelate) de Kamut, de quinoa etc au o consistenta mai dura si-s multe mai satioase decat suratele din faina alba azi am lucrat de-acasa asa c-am facut un cozonac tresa ruseasca: l-am umplut cu nuttela, nuci + arahide macinate si cranberries si-a iesit o bunatate (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4500.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4510.jpg)  | 

| 

| 
	|
| strumfita | 

Dec 2 2008, 12:16 PM

| 

| 

Musafir  | 

Ce de mancaruri pe aici !!! mor de pofta, se vede ca eu nu mai gatesc de cam mult timp, cand voi aparea cu poze inseamna ca ma pune sotul la punct:)))

| 

| 

| 
	|

Dec 3 2008, 09:58 PM

| 
	|
| 

Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055  | 

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)  Arata suuuperr! 

Cornuletele par divine.  | 

| 

| 
	|

Dec 3 2008, 10:11 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Retetele, unde sint retetele ca , desi am mincat deja, simt ca mi se-apleaca de pofta!

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Dec 3 2008, 10:16 PM

| 

| 

Musafir  | 

Retetele de la care dintre ele, bre?

| 

| 

| 
	|

Dec 3 2008, 10:56 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

De la toate ducliurile  aka, Cornulete de martipan. Taleri cu nugat, Turta dulce umpluta cu martipan si tat ce mai e pe-acolo dulce si cu cololata -  salata o stiuvreu sa o inbcerc simbata- asa sa-mi ajute Dumnezeu! Ca mor aici.

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 12:39 PM | 
|    
 |