![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
sper ca e acra varza (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Are si Roberta meritul ei atunci, cu toate ca n-are tel si nu mai stiu ce ziceai tu da macar are simt artistic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Buna si gustoasa idee ti-a venit cu bacon-ul deasupra. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Master of Norules: Feb 19 2009, 07:54 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmmm! Trebuie sa fac si eu saptamana viitoare!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu fac, neaparat, ca-mi ploua in gura. Doctoreaso, cand te plictisesti nu faci o vizita in Canada? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pana atunci, dau o fuga la Bulina, ca e mai aproape. Macaroanele alea mi-au facut pofta si mi-au amintit si mie de copilarie.
This post has been edited by pescarush: Feb 19 2009, 08:03 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
E varza dulce, din pacate.
Pescarush, as veni cu placere, dar sa se mai imblanzeasca vremea o tzara pe la voi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acum studiez ce tort sa fac in cinstea venirii fiului meu...sa fie tiramisu, sa fie cu fructe si crema de lamaie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...e grele! This post has been edited by dr_wise: Feb 19 2009, 08:22 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
atunci nici nu mi-e pofta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
io vreau varza calita cu coaste de porc, e pe lista urmatoarelor zile:) (tresa plec la sedinta dar uitasem sa-ti zic doftorelo ca io cum lipsesti d-aici cum te suspectez ca te hipnotizezi cu pedro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) This post has been edited by bulina: Feb 19 2009, 08:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi imi daduse tata ideea de varza, varza a la Cluj, varza calita si sarmale de varza.
Miine ma duc sa cumpar varza! Negresit! PS: Mi-a venit masina de piine si un grill dragut astazi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar am avut ora de body shape cu Pedro astazi!
Iar luni nu se tine lectia de franceza, din cauza carnavalului, asa ca o sa trag o salsa aerobic cu Pedroooooo! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Il iau pe fiu-meu de la aeroport la 10:30, il duc acasa, apoi...mama denaturata ce sunt!...o tai la salsa! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha! Deci il mituiesti cu un tort. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si il lasi singurel acasa, pentru Pedro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pai frumos iti sade? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sa stii ca doar azi s-a racit, in rest, a fost primavara la noi. Ma rog, de ieri ninge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (mai mult fulguit) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu v-arat si voi imi ziceti ce vedeti, ok?
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1252.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 08:06 AM |
|