IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Master of Norule...
post Feb 22 2009, 09:28 PM
Post #781

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Maduva unsa pe paine prajita si eu sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) da' eu de la rasol o mananc, oricum sunt singurul mancator din casa de asa ceva.
Mie imi place tava la tiramisu e large cam asa e indicata si cre' ca nici asa nu te saturi de tiramisu atata e de bun.
Mi s-a pitit undeva pe creier desertul ala indian musai sa-l incerc sapt. asta sper.
Gogosi peci, nus ce le-am facut da' au iesit compacte, doar cate una avea cate o gaura pe dinauntru.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016075.jpg)

This post has been edited by Master of Norules: Feb 22 2009, 09:41 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 22 2009, 09:48 PM
Post #782

Musafir

Chiar vroiam s-o intreb pe cleo daca i-a placut desertul ala indian, eu una n-as pierde timpul cu el. Dar de aratat arata exceptional in pozele cleolicii!

+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 12:54 AM
Post #783

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

doctoressa artisto!
ia sopoteste-mi (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) cum se numeste camera ta foto
la a mea m-am dumirit, la lumina macroul e super la bec e comme ci- comme ca

kalua ce m-ai prins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
desertul e oarecare insa eu trebuia sa fac ceva cu branza aia.

am incercat cremsnitul fals cu capsuni ca tin eu musai sa pun si-un fruct in prajitura asta si am dat chix insa am avut revelatia, puneti un fruct tare (pruna, caisa etc) care nu se flescaie prea tare la copt. Eu imi imaginam capusnicile stand aliniate pt poza, rosii si frumoase si ele cand colo ...

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_0624.jpg)

conopida au gratin

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_0642.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 01:13 AM
Post #784

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(kalua @ Feb 22 2009, 08:54 PM) *
Pentru mine punctul culminant e maduva unsa pe paine si presarata cu sare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Subscriu! E grozava, pur si simplu!

Cleolica, daca ma primesti, eu o maninc pe toaaata!

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 02:03 AM
Post #785

Fondator eLady.ro

Iaca productia proprie de astazi.
Ma enerveaza ca nu`s ce mi-am bagat destele in aparat si le-o facut naspa.
Piine cu tarite si faina de ovaz
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/piinecutariteovaz.jpg)
γιουβαρλάκια αυγολέμονο- perisoare grecesti cu sos avgolemono: dres cu ou si lamiie
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/086dee8f-1.jpg)

Bon. Am descoperit America. Camera are mod "cuisine" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 05:44 PM
Post #786

Musafir

Painica aia cu tarate arata tare bine. A crescut?
A propos de maduva, azi am fiert 2 rasoale de vita pt ciorba de vacuta, preferata lui fiu-meu, si aveau niste halci zdravene de maduva, dar mie mi-e sila sa vad maduva aia inchegata in ciorba, d-apai s-o mai si mananc...fara suparare, va rog. Eu o arunc de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
Am facut ieri Tiramisu, iar astazi l-am "operat":
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2616.jpg)
Arata mult mai bine decat data trecuta, dar tot nu mi-a iesit asa cum vreau eu, adica biscuitii colorati uniform pe toata suprafata exterioara, iar crema sa fie in cantitate mai mare deasupra si taiata perfect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...hmmm, mai am de lucru la prezentarea artistica.
As fi vrut sa arate exact asa:
(IMG:http://inyahart.files.wordpress.com/2008/11/tiramisu.jpg)
Si inca o problema, nu am gasit brandy Marsala, asa ca am fost nevoita sa-i adaug 50ml de Amareto Disaronno. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Voi folositi Marsala, asa cum e reteta originala italieneasca?

This post has been edited by dr_wise: Feb 23 2009, 06:12 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 05:53 PM
Post #787

Musafir

Doctoreaso, pai Tiramisu-ul tau arata de 101 ori mai bine decat ala din poza aia care arata a unul facut industrial si cam ieftin (daca-i sa ma iau dupa economia de cacao de pedeasupra) dupa parerea mea. Alui tau ii trebuie mai multa crema, eu am zis si tricul, dar voi tot dupa capul vostru faceti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-l mai spurca cu ciocolata pe deasupra, un strat consistent de cacao ajunge.

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 06:03 PM
Post #788

Fondator eLady.ro

QUOTE(dr_wise @ Feb 23 2009, 05:44 PM) *
Painica aia cu tarate arata tare bine. A crescut?

Dap. O sa ii fac poza astazi, rece, ca aseara era prea fierbinte si se incruzea.
Astazi nu mai pot. Vaz tiramusu`ul tau si ma ia cu rau la lingurica...

Asa ca trebuie sa il prestez. Oare cu ce pot inlocui Amaretto?

+Quote Post
bulina
post Feb 23 2009, 06:17 PM
Post #789

Musafir

Doftoricela, io nu mananc tiramisu dar imi place foarte tare cum arata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La impresia artistica 10 pe linie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Marsala imi place imens la vitel: Scaloppini Marsala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu am executat varza aia calita dupa care baleam, cu costita peste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nici sa o pozez n-am apucat ca inundam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cleolica, conopida aia e buna rau.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 06:18 PM
Post #790

Musafir

Di, un cognac de f buna calitate!
Bre Kalua, bre, facui cum ai spus tu, adica am testat "higroscopicitatea" biscuitilor inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , fir-ai ei sa fie, da' ce mama ma-sii sa le fac, ca sa fie uniform umectati pe toata suprafata?
Iar cioco aia amaruie am adaugat-o si pe primul strat de crema (ala intermediar), si la suprafata, la indicatiile italienilor din gasca mea. Toti au mentionat cioco rasa intre straturi si deasupra si, pe cuvant, daca nu-i "beton" amestecul de arome!
E drept, la "impresie artistica" pierde din punctaj...cred ca trebuia rasa, nu fulgi.
Nu-i bai, next time va iesi si mai si!
PS: Bulina-bubulina, daca nu avem cotele apelor Dunarii marite din cauza excesului de saliva, nu se ia in consideratie, domle! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by dr_wise: Feb 23 2009, 06:22 PM

+Quote Post

137 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2025 - 05:41 PM