IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Diana.
post Feb 23 2009, 06:20 PM
Post #791

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Un cognac de foarte buna calitate avem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saru` mina!
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Feb 23 2009, 06:26 PM
Post #792

Musafir

chiar asa doftorelo mai ales acu ca e si gheata la mal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 06:47 PM
Post #793

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Maat, Marsala mai spusei eu pe-aici seamana curios de tare cu un vin romanesc superb Lacrima lui Ovidiu (ma mir ca doftoreasa nu-l stie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )

doctoressa tiramisu e superb fix asa cum l-ai facut.
apropo de chestii industriale pe vremea cand aveam magazin faceam si tiramisu iar crema era din prafuri, avea un succes nebun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 06:50 PM
Post #794

Fondator eLady.ro

Aoleu, sa stric Lacrima lui Ovidiu pe un tiramisu??!?!?! Niciodata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 07:04 PM
Post #795

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

da' cat te gandesti ca trebuie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si apropo de maduva in osso-bucco chiar trebuie gatit in asa fel incat sa nu-i iasa maduva si sa se imprastie prin mancare si oricum mai mult de 2 lingurite nu sint in fiecare os. Pe vremuri cand facea mama supa ne striga la bucatarie sa ne trateze cu tartine prajite cu maduva pe deasupra ... mmmmm ... acum mai mult de 2 inghitituri n-as lua insa gustul e grozav

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 07:09 PM
Post #796

Musafir

Si la toate crasmele e tot facut numai din prafuri, foarte multi pun si frisca in crema, porcarii peste porcarii, nici nu merita numele de Tiramisu. Dar n-au ce face, saracii, ca n-au voie sa lucreze cu oua crude. De fapt singura solutie ar fi s-o lase moarta.
Si la Tiramisu-ul italienilor, cate bordeie, atatea obiceie, eu l-am aruncat pe cel al vecinei mele, italianca, la gunoi, nu mi-a placut de nicio culoare. Nici altcuiva in casa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mie nu-mi place cu vreun alcool in el, iar cand Rosie, craiasa mea personala a Tiramisu-ului, a pus putintel coniac in el chiar m-a deranjat (trebuie sa spun ca eu nu ma apropii de niciun fel de coniac, cat o fi el de laudat). Deci depinde, ca mai orice, si de gustul propriu.

Doftoreala, la umectare trebuie sa umbli cu piscuitii aia ca un robot, toti inmuiati pe fiecare parte fix exact la fel. Cine poate face asa ceva? Oamenii mai putin.

Bulina, mai am carne de vitel de-ala fericit (aka bio, care-a crescut pe pasune) in congelator si chiar ma gandeam la scaloppine Marsala si al limone. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand oi face, fac mai mult, sa fie si pentru tine, ca la altceva nu prea am la ce sa te invit.

Am fost la o crasma fitoasa cu colegii si majoritatea a luat osso bucco, s-au uitat la mine ca la urs cand la sfarsit am inceput sa-mi ung maduva pe paine. Unora nu le venea sa creada ca gelatina aia e comestibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , altii au incercat-o si ei, dar nu cu foarte mult succes.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 07:28 PM
Post #797

Musafir

Haoleu, n-as bea Lacrima lui Ovidiu nici sa ma impusti!
E groaznic de dulce. De fapt, e un vin licoros, n-are cum sa fie altfel. Eu il dau numa' cadou. Ultima data am oferit o sticla de "Lacrima" vechi de 5 ani unui scotian si mi-a spus foarte incantat ca l-a baut in combinatie cu cantuccini biscotti, de fapt, a inmuiat biscuitii in vin racit. Brrrrrr! Aia crunt de dulci, vinul asta licoros, cred ca le-a crescut glicemia pana peste urechi!!! (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 07:37 PM
Post #798

Fondator eLady.ro

Asa arata γιουβαρλάκια αυγολέμονο- perisoare grecesti cu sos avgolemono: dres cu ou si lamiie
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1-2.jpg)

+Quote Post
bulina
post Feb 23 2009, 08:04 PM
Post #799

Musafir

Acu sunt cu burta plina asa ca pot si comenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua daca e sa-l faci dupa mine, marsala si ciumperci portabella . o combinatie ucigasa pt vitelu prea-fericit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Era cat pe ce sa trebuiasca sa petrec o noapte in orasu-ti de domiciliu stabil. In cele din urma am gasit o alta varianta si nu mai poposesc p-acolo..Asa ca ai grija ce-ti doresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ghici cine vine deseara la cina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io-mi aduc aminte ca mancam si io maduva d-aia in copilarie insa acu nu mai imi vine...Rasolul cu hrean insa bun rau...

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 23 2009, 08:12 PM
Post #800

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Se gaseste Amaretto in niste sticlute mici de 300 ml cred la Real, sunt niste sticlute haioase cu tot felul de lichioruri. Tre' sa le cauti un pic pe la lichioruri.
Pe mine osso bucco nu ma tenteaza deloc. Si maduva aia nu-i multa, deci nu ti se face greata, da' daca nu-ti place nu o poti manca ca ti se pare gretoasa. Si mie tot din copilarie mi se trage cu maduva.
Nici mie nu-mi place deloc Lacrima lui Ovidiu mi se pare super gretos.
Si eu am facut o data tiramisu cu cognac da' l-am bagat direct in crema. Mie mi-a placut dar acum depinde de gust, ii schimba gustul la crema acu' depinde cui ii place aroma de cognac ce o imprima cremei no problem.
Apai Doctoreaso tiramisu d-ala de arata bine si n-are nici un gust nici sa nu-l vad, il prefer pe ala mai putin aratos si gustos.
Azi choux-uri cu crema de vanilie. Le-am umplut cu seringa aia de ornat, ce bune ies asa ca intra exact cata crema trebuie.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016081.jpg)

This post has been edited by Master of Norules: Feb 23 2009, 08:29 PM

+Quote Post

137 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2025 - 09:31 PM