IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
Diana.
post Feb 23 2009, 06:20 PM
Post #791


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Un cognac de foarte buna calitate avem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saru` mina!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Feb 23 2009, 06:26 PM
Post #792





Musafir






chiar asa doftorelo mai ales acu ca e si gheata la mal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 06:47 PM
Post #793


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Maat, Marsala mai spusei eu pe-aici seamana curios de tare cu un vin romanesc superb Lacrima lui Ovidiu (ma mir ca doftoreasa nu-l stie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )

doctoressa tiramisu e superb fix asa cum l-ai facut.
apropo de chestii industriale pe vremea cand aveam magazin faceam si tiramisu iar crema era din prafuri, avea un succes nebun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 06:50 PM
Post #794


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Aoleu, sa stric Lacrima lui Ovidiu pe un tiramisu??!?!?! Niciodata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 07:04 PM
Post #795


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



da' cat te gandesti ca trebuie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si apropo de maduva in osso-bucco chiar trebuie gatit in asa fel incat sa nu-i iasa maduva si sa se imprastie prin mancare si oricum mai mult de 2 lingurite nu sint in fiecare os. Pe vremuri cand facea mama supa ne striga la bucatarie sa ne trateze cu tartine prajite cu maduva pe deasupra ... mmmmm ... acum mai mult de 2 inghitituri n-as lua insa gustul e grozav
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 07:09 PM
Post #796





Musafir






Si la toate crasmele e tot facut numai din prafuri, foarte multi pun si frisca in crema, porcarii peste porcarii, nici nu merita numele de Tiramisu. Dar n-au ce face, saracii, ca n-au voie sa lucreze cu oua crude. De fapt singura solutie ar fi s-o lase moarta.
Si la Tiramisu-ul italienilor, cate bordeie, atatea obiceie, eu l-am aruncat pe cel al vecinei mele, italianca, la gunoi, nu mi-a placut de nicio culoare. Nici altcuiva in casa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mie nu-mi place cu vreun alcool in el, iar cand Rosie, craiasa mea personala a Tiramisu-ului, a pus putintel coniac in el chiar m-a deranjat (trebuie sa spun ca eu nu ma apropii de niciun fel de coniac, cat o fi el de laudat). Deci depinde, ca mai orice, si de gustul propriu.

Doftoreala, la umectare trebuie sa umbli cu piscuitii aia ca un robot, toti inmuiati pe fiecare parte fix exact la fel. Cine poate face asa ceva? Oamenii mai putin.

Bulina, mai am carne de vitel de-ala fericit (aka bio, care-a crescut pe pasune) in congelator si chiar ma gandeam la scaloppine Marsala si al limone. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand oi face, fac mai mult, sa fie si pentru tine, ca la altceva nu prea am la ce sa te invit.

Am fost la o crasma fitoasa cu colegii si majoritatea a luat osso bucco, s-au uitat la mine ca la urs cand la sfarsit am inceput sa-mi ung maduva pe paine. Unora nu le venea sa creada ca gelatina aia e comestibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , altii au incercat-o si ei, dar nu cu foarte mult succes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 07:28 PM
Post #797





Musafir






Haoleu, n-as bea Lacrima lui Ovidiu nici sa ma impusti!
E groaznic de dulce. De fapt, e un vin licoros, n-are cum sa fie altfel. Eu il dau numa' cadou. Ultima data am oferit o sticla de "Lacrima" vechi de 5 ani unui scotian si mi-a spus foarte incantat ca l-a baut in combinatie cu cantuccini biscotti, de fapt, a inmuiat biscuitii in vin racit. Brrrrrr! Aia crunt de dulci, vinul asta licoros, cred ca le-a crescut glicemia pana peste urechi!!! (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 07:37 PM
Post #798


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Asa arata γιουβαρλάκια αυγολέμονο- perisoare grecesti cu sos avgolemono: dres cu ou si lamiie
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/1-2.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Feb 23 2009, 08:04 PM
Post #799





Musafir






Acu sunt cu burta plina asa ca pot si comenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua daca e sa-l faci dupa mine, marsala si ciumperci portabella . o combinatie ucigasa pt vitelu prea-fericit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Era cat pe ce sa trebuiasca sa petrec o noapte in orasu-ti de domiciliu stabil. In cele din urma am gasit o alta varianta si nu mai poposesc p-acolo..Asa ca ai grija ce-ti doresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ghici cine vine deseara la cina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io-mi aduc aminte ca mancam si io maduva d-aia in copilarie insa acu nu mai imi vine...Rasolul cu hrean insa bun rau...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 23 2009, 08:12 PM
Post #800


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Se gaseste Amaretto in niste sticlute mici de 300 ml cred la Real, sunt niste sticlute haioase cu tot felul de lichioruri. Tre' sa le cauti un pic pe la lichioruri.
Pe mine osso bucco nu ma tenteaza deloc. Si maduva aia nu-i multa, deci nu ti se face greata, da' daca nu-ti place nu o poti manca ca ti se pare gretoasa. Si mie tot din copilarie mi se trage cu maduva.
Nici mie nu-mi place deloc Lacrima lui Ovidiu mi se pare super gretos.
Si eu am facut o data tiramisu cu cognac da' l-am bagat direct in crema. Mie mi-a placut dar acum depinde de gust, ii schimba gustul la crema acu' depinde cui ii place aroma de cognac ce o imprima cremei no problem.
Apai Doctoreaso tiramisu d-ala de arata bine si n-are nici un gust nici sa nu-l vad, il prefer pe ala mai putin aratos si gustos.
Azi choux-uri cu crema de vanilie. Le-am umplut cu seringa aia de ornat, ce bune ies asa ca intra exact cata crema trebuie.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016081.jpg)

This post has been edited by Master of Norules: Feb 23 2009, 08:29 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

137 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2025 - 09:31 PM