IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa II, Show me your food !
dr_wise
post Feb 23 2009, 08:46 PM
Post #801

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt super plina de atata bucatareala, dar in vreo 3 choux-uri tot m-as infige! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Azi am fiert mai mult zarzavat in ciorba de vacuta, asa ca am prestat si-o "salata de boeuf", fara castraveti murati, dar cu multa zeama de lamaie in maioneza (si o tona de piper negru (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...am uitat ca nu-i pus pe "gaurele", ci pe "en gross", asa ca mi-a scapat o cantitate apreciabila):
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2618.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 10:24 PM
Post #802

Musafir

Doftoreaso, folosesti piper gata macinat? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Chestie facuta prima data si care va intra in patrimoniu: bulete (asa le zice chiftelelor in Berlin si imprejurimi, au si mustar in compozitie) pe un pat de varza chinezeasca cu un fel de sos bechamel light
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1264.jpg)

Si cu jalapeno, care se potrivesc de minune
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1273.jpg)

Bulino, pai sunt sigura ca s-o gasi ceva si pe gustul tau in casa kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 23 2009, 10:27 PM
Post #803

Musafir

Ce bine arata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Kalua dar ce are piperul gata macinat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 10:33 PM
Post #804

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai nu are. Gust.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 10:54 PM
Post #805

Musafir

Domle, jur ca piperul de aici e tare placut aromat! Nasul si papilele mele gustative nu mint.

This post has been edited by dr_wise: Feb 23 2009, 10:54 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2009, 11:06 PM
Post #806

Musafir

Asa-i, piperul isi pierde aroma repede pentru ca uleiurile eterice se evapora. Eu una iubesc piperul si-l pun mai peste tot, dar daca n-am posibilitatea sa folosesc proaspat macinat, ma las pagubasa de el.
Pentru cine inca n-are o rasnita: cumparati-va una cu "moara" Peugeot, va tine o viata, nu se infunda nici la piper rosu, merge, merge, merge. Experiente placute am avut si cu de-alea turcesti, din alama, dar mai buna-i o Peugeot. Exista multe firme care isi baga macinatoare Peugeot in rasnita lor.

Doftoreaso, foloseste tu exclusiv piper proaspat macinat cateva luni si apoi pune undeva de-ala macinatu' si-ai sa vezi tu singura diferenta.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2009, 11:44 PM
Post #807

Musafir

Da, sa traiti!
Baga-i la cap. Maine trec la probe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 23 2009, 11:54 PM
Post #808

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

da' ce v-ati repezit asa la Lacrima lui Ovidiu ca doar n-o pusai langa gratarul de porc ci in tiramisu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
are o aroma foarte placuta pt gustul meu insa baut intr-o cantitate de lichior in nici un caz cu paharul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

deci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) iar am gasit o reteta de macarons, e clar ca nu-mi ies din cauza consistentei pudrei de migdale insa de data asta am lucrat fara gres si ca atare clar trebuie sa gasesc alta marca, de buni sint excelenti, aici macarons orange cu ganache de ciocolata

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_0683.jpg)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_0693.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2009, 11:58 PM
Post #809

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma omoriti! Ma distrugeti! Ma nenorociti! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 12:16 AM
Post #810

Musafir

Apropo de Lacrima lui Ovidiu: eu una am reusit o data sa ma ametesc cu vin Samos (vreo doua pahare), nu va spun ce mahmureala am tras dupa aceea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Cleo, hai ca astea-s, cel putin de deasupra vazute, cele mai aproape de adevar. Atat ca le lipsesc "piciorusele". Bine ca-s mancata si satisfacuta gustativ, altfel as umbla ca drogata fara droguri pe aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:33 PM